Медичний порталЛікаріКиївАкушерЛелюх Наталія Миколаївна
Лелюх Наталія Миколаївна

Лелюх Наталія Миколаївна

Акушер Гінеколог

Київська область, Київ
Клініка "ІСІДА" б-р Івана Лепсе, 65
+38 (044) 495-28-88
5210303@oberig.ua
vkontakte

Про лікаря

Навчалася в медичному училищі міста Ніжин, потім вступила до Національного медичного університету імені О.О. Богомольця. Закінчила інтернатуру за спеціальністю акушерство і гінекологія. Лікар акушер-гінеколог. Загальний і професійний стаж -14 років.

Додаткова сертифікація: лікар УЗД. Беру активну участь в засіданнях лікарських «перинатальних п'ятниць», де обговорюються питання сучасних підходів до перинатології, міжнародних стандартів та новітніх розробок в області акушерства та гінекології. Протягом двох років була редактором рубрики «Жіноча консультація» в професійному виданні для лікарів «З турботою про жінку», піднімала питання діагностики та лікування незапальних патологій шийки матки, малоінвазивної хірургії, полипрагмазии. Пройшла традиційні для лікаря навчальні етапи: курси з кольпоскопії, ендокринології, окремо УЗД в гінекології. Протягом п'яти років співпрацювала з міжнародною організацією в проведенні сесій з гінекологічної ендокринології для професійних косметологів.

Сфера професійних інтересів: Питання своєчасної та повноцінної діагностики та лікування передпухлинних або так званих фонових процесів на шийці матки, всі тонкі, майже мереживні питання гінекологічної ендокринології, включаючи питання жіночого ендокринного безпліддя, корекції ваги, проблемної шкіри. Цікавить можливість подовжувати жінці молодість під час менопаузи. Останні два роки з успіхом працювала в області ендоскопічних втручань (гистероскопии, лапароскопії) і сподіваюся розвиватися в цьому напрямку. Маю досвід у спостереженні за вагітністю, і мала честь приймати пологи.

Дуже цікавлюся літературою, театром, музикою.

Життєве кредо: «Слава сміливцям, які наважуються кохати, знаючи, що всьому цьому прийде кінець. Слава безумцям, які живуть собі, як ніби вони безсмертні, - смерть інший раз відступає від них ». Євген Шварц «Звичайне диво».

Відгуки про лікаря Лелюх Наталія Миколаївна

У нас поки немає відгуків до цього лікаря. Але ви можете їх додати.

Додати відгук