Медичний порталЛікаріРівнеОртопед-травматологДенисюк Борис Семенович

Денисюк Борис Семенович

Ортопед-травматолог

Рівненська область, Рівне
Рівненська обласна клінічна лікарня, вул. Київська, 78 Г
+38 (0362) 28-18-93
kzrokl@gmail.com

Про лікаря

Закінчив Тернопільський державний медичний інститут в 1968 році, лікар ортопед-травматолог вищої категорії. На посаду ординатора травматологічного відділення обласної лікарні переведений в 1971 році з Корецької ЦРЛ. Підвищував свою кваліфікацію в провідних ортопедо-травматологічних центрах України та за її межами (Київ, Харків, Москва, Курган, Львів, Дніпропетровськ, Донецьк, Тернопіль та ін.). Очолював ортопедо-травматологічну службу Рівненської області та ортопедо-травматологічне відділення обласної клінічної лікарні з квітня 1985 року по жовтень 2010 року. Був безпосереднім ініціатором відкриття на базі РОКЛ 15 ліжок кістково-гнійної хірургії. З участю колективу відділення впорядкував та обладнав цей підрозділ разом з операційною для лікування хворих з кістково-гнійною інфекцією.

Автор 23 рац. пропозицій та 30 наукових праць, доповідей та публікацій, буклету-монографії "Історія та становлення ортопедо-травматологічної служби області та її сьогодення" до 50-річного ювілею.

Нагороджений медаллю «Ветеран праці», почесними грамотами облдержадміністрації, УОЗ, обласної клінічної лікарні. Має подяку від Міністра охорони здоров’я України "За вагомі досягнення у професійній діяльності та багаторічну сумлінну працю" (№ 126 від 02/06/2009). Указом Президента України від 11/01/2010 року присвоєно звання "Заслужений лікар України" (посвідчення № 3897).

Відгуки про лікаря Денисюк Борис Семенович

У нас поки немає відгуків до цього лікаря. Але ви можете їх додати.

Додати відгук