Медичний порталЛікаріРівнеОртопед-травматологПіонтковський Валентин Костянтинович
Піонтковський Валентин Костянтинович

Піонтковський Валентин Костянтинович

Ортопед-травматолог

Рівненська область, Рівне
Рівненська обласна клінічна лікарня, вул. Київська, 78 Г
+38 (0362) 28-18-93
kzrokl@gmail.com

Про лікаря

Кандидат медичних наук, лікар вищої кваліфікаційної категорії, член Міжнародного товариства малоінвазивної та інструментальної хірургії хребта (ISMISS) та міжнародного товариства ортопедів — травматологів (SICOT).
Спеціалізується на виконанні оперативних втручань при патології хребта, ендопротезуванні кульшового та колінного суглобів, важких пошкоджень тазу, загальних питаннях травматології та ортопедії. Автор 35 друкованих робіт у вітчизняних та зарубіжних медичних виданнях, співавтор монографії: «Дегенеративні захворювання хребта». Неодноразово стажувався за кордоном: Німеччина, Чехія, Росія, Польща, Іспанія, Туреччина. Пройшов курси первинної спеціалізації по нейрохірургії та дитячій ортопедії.

Відгуки про лікаря Піонтковський Валентин Костянтинович

Андрій Юхимович

07.04.2016 в 19:50

Болі в спині змусили шукати порятунку,а інтернет прискорив пошуки,привів в Рівненську обласну лікарню в травматологічне відділення яким керує КМН Піонтковський Валентин Костянтинович.Відгукнувся,оглянув,зробив висновки після огляду,підключив,познайомив з лікарем КМН Касянчуком Віктором Миколаєвичем який вів мене як пацієнта.Обом лікарям низький уклін,найкращі слова подяки,а хворим хочу сказати - не ходіть по бабках,по дідках вони не вилікують вам ваших гриж, будете роками вивозити гроші,а прблеми не порішаєте,це було зі мною тому і раджу.Ще раз,дай Вам бог, Валентине Костянтиновичу,Вікторе Миколаєвичу, здоровья,всіх благ і всьому персоналу який працює разом з Вами,велика подяка.\r

З повагою Павлюк А.Ю.

Анна

04.05.2017 в 13:57

От всей души и от всего сердца хочу поблагодарить Вас за доброту,а главное - за профессионализм.Таких замечательных врачей называют врачи от Бога!Удачи Вам!

ШТЕЙН Н.И.

15.07.2017 в 15:33

СПАСИБО ОГРОМНОЕ ЗА ВАШИ ЗОЛОТЫЕ РУКИ, ЗА ВАШ ПРОФЕССИОНАЛИЗМ. УДАЧИ ВАМ -ВСЕГДА И ВО ВСЕМ!

Додати відгук