Статті

  • Катаракта і секрети її лікування

    Ще не так давно при одній згадці про катаракту люди починали впадати у відчай. Це дуже хитре захворювання, яке розвивається поступово і досить довгий час не викликає сильного дискомфорту.

    Перейти >>
  • 5 звичок, які допоможуть позбавиться від псоріазу

    Ті пацієнти, які зіткнулися з проблемою псоріазу, знають, що лікування даного захворювання - це зовсім не простий процес. Найголовнішими правилами в період лікування є постійне спостереження у лікаря...

    Перейти >>
  • Причини розвитку і симптоми сечокам'яної хвороби

    Коли у пацієнта в нирках, або інших органах сечовидільної системи знаходять камені, то йому ставлять діагноз сечокам'яної хвороби. Подібне захворювання було діагностовано ще багато тисячоліть тому...

    Перейти >>
  • Чим займається судинна хірургія

    Судинна хірургія складається з оперативних втручань, які застосовують у разі захворювань або патологій судин кровоносної та лімфатичної систем.

    Перейти >>
  • Що таке бронхіальна астма

    Бронхіальна астма - одне з найпоширеніших захворювань. Сьогодні більше ніж у 300 мільйонів людей діагностовано це захворювання. Напади астми характеризуються сильними нападами кашлю, свистячим диханням і задухою.

    Перейти >>
  • «Один на один» с циститом

    Якщо ви не вживали багато рідини, а в туалет хочете через кожні 5 хвилин, то, найімовірніше, вас наздогнав цистит. А присутність різей, печіння і болю під час сечовипускання стануть найяскравішим підтвердженням даного діагнозу.

    Перейти >>
  • Наскільки небезпечною є ерозія шийки матки

    Практично кожна жінка хоча б раз у житті стикається з такою проблемою, як ерозія шийки матки. Ерозія з'являється, коли епітеліальний покрив вагінальної частини шийки матки порушується або змінюється. Лікар - гінеколог дніпропетровськ визначає уражені ділянки яскраво-червоного кольору при огляді за допомогою гінекологічних дзеркал. Утворюється ерозія навколо зовнішнього зіву шийки матки.

    Перейти >>