Медичний порталУстановиОдесаКлінікаОфтальмологічна клініка "Ексімер"
Офтальмологічна клініка Ексімер

Офтальмологічна клініка "Ексімер"

Клініка , Дитяча клініка, Оптика

вул. Армійська, 8 В , Одеса, Одеська область
доросле відділення Пн-Сб: 8.00 - 19.00, дитяче відділення Пн-Сб: 9.00 - 19.00
+38 (048) 707-00-07
mail.od@excimer.ua
vkontakte
http://www.excimerclinic.od.ua
Головний лікар
Красуцкий Виктор Иосифович
Сховати карту
Філії:

Про установу

Офтальмологічна клініка "Ексімер" повертає людям зір. Якісна і доступна медична допомога забезпечується завдяки унікальним технологічним можливостям клініки і роботі висококваліфікованих лікарів-офтальмологів, володіють величезним практичним досвідом у лікуванні будь-яких очних захворювань по самим передовим методикам.

"Ексімер" по праву можна назвати клінікою сімейної офтальмології: тут можуть допомогти людям всіх віків, в тому числі дітям. Для них відкрита клініка дитячої офтальмології "Ексімер KIDS".

Фахівці клініки 2Ексімер" завжди виходять з індивідуальних потреб і особливостей зорової системи пацієнта і пропонують те, що буде найкращим саме в його випадку. Такий підхід дозволяє говорити про високий рівень послуг і про надійні гарантії лікування.

Офтальмологічна клініка "Ексімер" в Одесі обладнана за найвищими світовими стандартами і по праву вважається самою сучасною, з технологічної точки зору, клінікою в Україні. Для того щоб повернути гарний зір дорослим і дітям, тут працюють діагностичний центр, відділення рефракційної та лазерної хірургії, відділення мікрохірургії ока, клініка дитячої офтальмології, багатофункціональний оперблок з операційними залами для мікрохірургічних і лазерних операцій.

Діагностичні прилади останнього покоління, наявні в арсеналі клініки «Ексімер», дають можливість провести більше 100 зорових тестів. Це робить обстеження зорової системи не тільки більш точним, але й більш об'єктивним, допомагає виявити можливі захворювання на ранніх стадіях або потенційні загрози їх розвитку, оцінити стан зорової системи пацієнта в цілому. Все це дозволяє говорити про якісно новий рівень діагностики.

Одне з пріоритетних напрямків роботи клініки «Ексімер» - проведення мікрохірургічних втручань. Офтальмохірурги клініки виконують операції по лікуванню катаракти, глаукоми, косоокості, одномоментні операції по лікуванню катаракти і глаукоми, склероукрепляющая операції для зупинки прогресуючої короткозорості, імплантацію факичных лінз, рефракційну заміну кришталика.

У клініці «Ексімер» працює багатофункціональна хірургічна система Stellaris, завдяки якій можливо проводити найскладніші операції через мікроскопічний розріз. В результаті пацієнт отримує можливість добре бачити, у багатьох випадках повністю позбавляючись від окулярів і контактних лінз.

Всі процедури і операції проводяться максимально щадяще для пацієнта і виконуються в режимі «одного дня», амбулаторно, тобто без госпіталізації пацієнта.

Після проведення хірургічного втручання лікарі продовжать здійснювати спостереження за станом пацієнта і необхідна післяопераційне лікування стільки, скільки буде потрібно в кожному конкретному випадку.

Для виправлення порушень рефракції (короткозорості, далекозорості, астигматизму) в одеській офтальмологічній клініці «Ексімер» використовуються найсучасніші методи, у тому числі унікальна для України безконтактна лазерна методика корекції зору Фемто-ЛАСІК. Вона виконується з застосуванням суперсучасного комплексу iLasik - фемтосекундного лазера IntraLase FS-60 і ексимерного лазера VISX Star S4 IR. Методика Фемто-ЛАСІК забезпечує найвищий рівень чіткості, контрастності зору і відсутність небажаних оптичних ефектів в умовах недостатньої освітленості, значно знижує ризик появи післяопераційних зорових спотворень.

Особливу увагу в клініці «Ексімер» приділяється лікуванню захворювань сітківки. Крім консервативних методик, залежно від складності випадку, пацієнту можуть бути запропоновані лазерні методики (лазерна коагуляція), интравитреальные ін'єкції препаратів «Луцентис» і «Озурдекс» або хірургічне лікування.

Унікальні можливості терапевтичного лікування дає лікарям клініки «Ексімер» комплекс апаратів, що дозволяють зняти з очей надмірне напруження, стимулювати кровообіг і активізувати зорові функції.

Клініка дитячої офтальмології «Ексімер KIDS» займається терапевтичним і хірургічним лікуванням вродженої катаракти і глаукоми, короткозорості, далекозорості, астигматизму, косоокості, амбліопії та інших очних захворювань з урахуванням особливостей дитячої зорової системи.

Відгуки про Офтальмологічна клініка "Ексімер"

Светлана

03.01.2016 в 13:31

Отношение к клиентам отличное ! Но Вас не заботит обстанока в колективе ! Алексей Владимирович забыл наверное что крепостное право отменили давным давно !!!!!!

Додати відгук

кращі лікарі на порталі