Медичний порталЛікаріКиївГастроентерологДанилков Сергій Олександрович
Данилков Сергій Олександрович

Данилков Сергій Олександрович

Гастроентеролог

Багатопрофільний медичний лікувально-діагностичний центр "АЦМД-Медокс"
Київська область, Київ
Багатопрофільний медичний лікувально-діагностичний центр "АЦМД-Медокс", вул. Петропавлівська, 14 Д
+38 (044) 393-09-33
+38 (044) 393-09-30
acmd@acmd-clinic.com
Сховати карту

Про лікаря

Кандидат медичних наук

Хірург- гастроентеролог , ендоскопіст , експерт з госпітальному менеджменту та медичним технологіям . Лікар вищої кваліфікації з 20 -річним досвідом роботи в державних і приватних клініках в абдомінальній та торакальної хірургії. Володіє всіма методами ендоскопії травного тракту і дихальних шляхів , у тому числі ургентної ендоскопічної допомоги та ендоскопічних операцій (видалення сторонніх тіл , зупинка кровотеч і т.д.). Працював у службі санавіації ( екстреної медичної допомоги) .

Один з перших в Україні освоїв лапароскопічну хірургію.

У 1996р. Створив першу в Тернопільській області приватну клініку мінімально інвазивної хірургії. Має багатий досвід впровадження нових технологій в медичну практику.

Захистив кандидатську дисертацію з проблем захворювань стравоходу.

У 1995р. - Член міжнародної робочої групи з гастроинтестинальной патології та Helicobacter Pylori (Единбург , Шотландія). Член Європейської асоціації ендоскопічної хірургії . Має багатий досвід ( більше 3000 ) лапароскопічних операцій в хірургії і поєднаних з гінекологічною патологією. Займався проблемами лапароскопічного лікування об'ємних утворень в черевній порожнині і лікування безпліддя. Впроваджував мінімально інвазивні методики лікування в проктології .

З 2001 року впровадив озонотерапію в практику хірургії , гастроентерології , терапії , гінекології , онкології та ін

Має багатий організаційний досвід. Створював і керував багатопрофільними клініками різного рівня і розміру в Тернополі , Маріуполі , Києві. Має економічну освіту. Вивчав госпітальний менеджмент в Австрії , Німеччині , США , Швеції. У Німеччині працював дублером директора великої приватної клініки.

Вільно володіє англійською, німецькою , польською мовами.

Має великий досвід роботи з VIP пацієнтами , організації та супроводу лікування в Україні і за кордоном. Працював з благодійними організаціями як організатор і незалежний експерт у медичних проектах.

Відгуки про лікаря Данилков Сергій Олександрович

У нас поки немає відгуків до цього лікаря. Але ви можете їх додати.

Додати відгук