Медичний порталУстановиЛьвівРеабілітаційний центрРеабілітаційний центр "Еліта"
Реабілітаційний центр Еліта

Реабілітаційний центр "Еліта"

Реабілітаційний центр

пр. Ст. Чорновола, 45 А, корп. 2 , Львів, Львівська область
+38 (032) 231-75-05

Fax: +38 (032) 2528251
center@elita.ua
http://www.elita.ua/
Головний лікар
Козявкин Владимир Ильич
Сховати карту

Про установу

Реабілітаційний центр "Еліта" є першою установою, яке почало застосовувати в своїй медичній практиці систему інтенсивної нейрофізіологічної реабілітації - Метод Козявкіна.

Центр був створений в місті Львові в 1990 році завдяки сприянню багатьох міжнародних організацій. Його вигідне розташування в центрі міста, в зеленій зоні на проспекті Чорновола 45-а, створює затишок і комфорт як для пацієнтів, так і для медичних працівників.

Рівень обладнання реабілітаційного центру на час відкриття істотно вирізнявся серед інших лікувальних установ. Тут, вперше в Україні, було встановлено обладнання для проведення комп'ютерного електроенцефалографічного дослідження мозку з його картуванням. Одним з перших на Львівщині центр був обладнаний комп'ютерною мережею, яка об'єднувала 12 робочих станцій. Нашими фахівцями було розроблено програмне забезпечення з накопичення, обробки та зберігання медичної документації про пацієнтів і динаміки змін їх стану здоров'я в процесі відновного лікування.  Реабілітаційний центр "Еліта" є науковим полігоном, на якому розробляються і випробовуються нові методики реабілітації, а також нові наукові і практичні технології відновного лікування.

Завдяки нейрофизиологическим дослідженням функцій мозку, вивчення особливостей діяльності серцево - судинної і дихальної систем у хворих з органічними ураженнями нервової системи були розроблені основні принципи дозування навантаження під час проведення процедур в нашій системі лікування.

Працівниками центру в 1998 - 2000 рр. був виконаний пілот - проект "Допомога дітям з порушенням поведінки і шкільною дезадаптацією", який показав ефективність методу Козявкіна для лікування таких дітей.

Останнім часом в центрі були підготовлені і введені в практику українські варіанти всесвітньо відомих тестів розвитку дитини - тест визначення великих моторних функцій Gross Motor Functіon Measurement - GMFM, тест дитячої інвалідності Pedіatrіc Evaluatіon Dіsabіlіty Іnventory - PEDІ, скрининговий тест розвитку дитини DENVER ІІ.  Саме в реабілітаційному центрі прийняла завершену форму створена нами програма "Рання реабілітація" для дітей з ураженнями нервової системи та ризиком розвитку у них церебральних паралічів. Завдяки згуртованій роботі фахівців різного профілю ми досягаємо реальних успіхів у профілактиці неврологічної інвалідності у цих дітей.

Одним з підрозділів реабілітаційного центру «Еліта» є інформаційно - аналітичний центр, який займається активним поширенням інформації про систему відновного лікування за методом проф. Козявкіна в різних країнах світу. Наші працівники проводять оперативний аналіз нових досягнень світової медицини, а також розробляють та впроваджують нові інформаційні технології в медичну практику.

У листопаді 2004 року розпочаті регулярні сеанси Інтернет - телеконференцій з відео - зв'язком. Ці сеанси застосовуються для проведення виробничих нарад між працівниками Львівського центру та Міжнародної клініки у Трускавці, а також з іншими медичними установами світу. Проведення відео - консультацій пацієнтів з Інтернету дозволяє оперативно вирішувати медичні питання, і надавати пацієнтам відповідні консультації.  

Спеціалісти

Невролог, Невропатолог, Педіатр, Рефлексотерапет, Фтизіатр

Відгуки про Реабілітаційний центр "Еліта"

У нас поки немає відгуків до цієї установі. Але ви можете їх додати.

Додати відгук