Медичний порталУстановиКиївРеабілітаційний центрНаркологічний центр "Ренесанс"
Наркологічний центр Ренесанс

Наркологічний центр "Ренесанс"

Реабілітаційний центр , Наркологічний центр

вул. Новаторів, 21/1 , Київ, Київська область
Пн-Нд: 7.00 - 23.00
+38 (044) 223-10-54
+38 (095) 101-18-54
+38 (097) 681-25-26
+38 (063) 523-45-24
Kulish-vitaliy@ukr.net
facebook
odnoklassniki
http://renessans-center.com.ua/
Сховати карту

Про установу

Наркологічний центр "Ренесанс" почав свою діяльність 15 років тому. За цей багаторічний період було надано допомогу тисячам людей, що страждають залежностями різного типу - наркоманією, алкоголізмом та ігроманією (лудоманією). Наш центр займає лідируючу позицію на ринку надання даних послуг і є членом великої Наркологічної Асоціації Ренесанс, що має статус міжнародної. На сьогоднішній день до її складу входить більше 16 наркологічних центрів, що діють на території України, Росії, Білорусі та Болгарії.

У розпорядженні центру "Ренесанс" є сучасне медичне обладнання, застосування якого в поєднанні з новітніми методиками в галузі психотерапії та інноваційними технологіями, гарантує отримання позитивного результату. Всі наші фахівці володіють достатнім досвідом роботи в даній сфері діяльності, неухильно підвищують свій професійний рівень і освоюють новітні методики лікування.

Для досягнення найвищих результатів ми використовуємо комбіновану програму лікування і підбираємо необхідну стратегію для кожного конкретного випадку окремо. Крім лікування та реабілітації безпосередньо залежної людини, ми пропонуємо послуги з надання психологічної допомоги їх близьким. Для цього в нашій команді працює кваліфікований сімейний психолог.

Правомірність нашої діяльності підтверджена всіма необхідними для цього ліцензіями та сертифікатами.

Спеціалісти

Психолог, Нарколог, Реабілітолог

Відгуки про Наркологічний центр "Ренесанс"

У нас поки немає відгуків до цієї установі. Але ви можете їх додати.

Додати відгук