Медичний порталЛікаріЛуцькАкушерБєлкіна Алла Василівна
Бєлкіна Алла Василівна

Бєлкіна Алла Василівна

Акушер Гінеколог

Клінічний пологовий будинок
Волинська, Луцьк
вул. Гулака-Артемовського, 18
+38 (0332) 23-44-44
+38 (0332) 23-13-04
Сховати карту

Про лікаря

Бєлкіна Алла Василівна – народилась 18 липня 1956 року в с. Мельниця Ковельського району Волинської області, в сім’ї службовців.

В 1973 році закінчила Довосилівську середню школу. В 1979 році – лікувальний факультет Чернівецького медичного інституту.

З серпня 1979 року по липень 1980 року проходила інтернатуру на базі Луцького пологового будинку по спеціальності акушерство та гінекологія.

В 1980 році зарахована на посаду акушера-гінеколога в Луцький пологовий будинок, де працюю по даний час. Лікар вищої кваліфікаційної категорії.

З лютого 1994 року – завідувачка відділенням екстрагенітальної патології вагітності Луцького клінічного пологового будинку. Відділення надає спеціалізовану, висококваліфіковану допомогу вагітним міста та Волинської області із захворюваннями системи кровообігу, сечовидільної, бронхолегеневої, ендокринної, неврологічної та інш. У відділенні впроваджуються новітні перинатальні технології.

Діагностичні та лікувальні процедури базуються на принципах доказової медицини. Застосовуються сучасні методи підготовки до пологів. Відділення є базою для підготовки молодих лікарів. Являється організаційно-методичним центром з питань екстрагенітальної патології для районів області.

За успіхи у роботі та активну громадську позицію нагороджувалась почесною грамотою управління охорони здоров’я Луцької міської ради, управління охорони здоров’я облдержадміністрації, почесною грамотою облдержадміністрації.



Відгуки про лікаря Бєлкіна Алла Василівна

У нас поки немає відгуків до цього лікаря. Але ви можете їх додати.

Додати відгук