Медичний порталЛікаріЛуцькАкушерЖитінська Світлана Володимирівна
Житінська Світлана Володимирівна

Житінська Світлана Володимирівна

Акушер Гінеколог

Госпрозрахункова поліклініка
Волинська, Луцьк
пр-т Відродження, 7
+38(0332) 25-00-13
Сховати карту

Про лікаря

 

Лікар акушер – гінеколог першої кваліфікаційної категорії.

 

Освіта.

Львівський  медичний інститут закінчила у  1996 р.

 

Спеціалізація:

гінекологія, дитяча та підліткова гінекологія, ендокринологія.

Відгуки про лікаря Житінська Світлана Володимирівна

Ковальчук Лариса

09.10.2015 в 12:06

Житінська Світлана - не лікар, а ЧМО, котре в медицині не розуміється взагалі, з сигаретою в зубах \"веде прийом\", антисанітарія, хамство і здирництво такій падлюці не лікарем працювати, а в тюрмі параши чистити. Моїй дитині занесли інфекцію. Вони себе називають \"ПОЛІКЛІНІКОЮ\" ? На відродження. 7. не поліклініка, а арендована на першому поверсі житлового будинку квартира, в якій взагалі немає нічого медичного. Лише довідки продають за гроші і то вся \"ПОЛІКЛІНІКА\".

Яремчук Микола

16.10.2015 в 11:57

Ба, \"знакомі всє ліца\" ! \r

Колись ця Світлана працювала у Волинській обласній дитячій лікарні медсестрою, але її звідти вигнали після того, як зловили на крадіжках. Світлана крала особисті речі у співробітників лікарні, та у пацієнтів, це було щось страшне: (кожен день щось пропадало: гроші, телефони, документи, продукти, постільна білизна. Кожен тиждень з лікарні хтось писав заяву до міліції. Світлану, коли зловили і вигнали з роботи, то в лікарні все стало спокійно і крадіжки припинилися. Дуже скандальна, безкультурна і нечесна жінка. Світлана крала білизну з лікарні і через лікарняні вікна викидала у двір, де її співмешканець Віктор ловив крадені пакунки і на машині кудись відвозив. Працівники лікарні цю крадійську парочку навіть на відео зняли. Я думав ця падаль вже давно в тюрмі здохла, а вона виявляється пристроїлась до хозрасчетной поліклініки. Стидоба.

Заботливый отец Сергей

20.10.2015 в 14:08

Мы с женой узнали эту медичку-воровку Светлану Житинскую по фотке на сайте. И мы эту суку теперь накажем по-полной. То горе которое Светлана Житинская нам пыталась сделать больше 10-ти лет назад я не забуду никогда. \r

В 2003 году моя жена в Луцком роддоме родила сына. Рождение сына это счастье. Но это счастье нам попыталась превратить в горе, вот-эта самая акушерка Светлана Житинская, которая мало того, что у моей жены украла личные вещи с тумбочки в роддоме, она еще и пыталась не отдать нам нашего сына с роддома живым, вымогая деньги на то время немалые около 5-ти тысяч гривен, за якобы медицинские принадлежности, с помощью которых по по ее словам родила моя жена нашего. Я тогда поскандалил с главврачом роддома Духневич, требовал сказать мне фамилию вымогательницы врача, но закончилось тем, что мы насобирали больше половины денег отдали их вымогательнице и нам выдали нашего сына, а вымогательницу врачиху выгнали с роддома. Я ее искал по Луцку, хотел просто в тихом месте перерезать ей горло, но тогда ее не нашел. А теперь на сайте я узнал суку, которая здохнет от моих рук. Жаль, что на сайте не опубликовали ее домашний адрес, но это не проблема я ее выслежу и задавлю мразь, так, что никто даже не заподозрит от чьих рук эта мразь спустила свой вонючий дух. Кому эта скотина в белом халате насолила присоединяйтесь резать будет вместе веселеее.

Олена

28.10.2015 в 11:24

Я знаю Світлану Володимирівну більше 10 років.Працювала вона в дитячій поліклініці дитячим гінекологом там я з нею і познайомилася.Напротязі цих років я лише до неї ходжу на прийоми.І не тільки я а й моя мама,жінка брата,сестри,та подруги.Всім прекрасно задоволена,так як її підхід до пацієнта індивідуальний,а якщо й потрібне лікування то воно буде ретельно підібране.Не так давно прийшло прийшлося проходити мед комісію на роботу,і лікар гінеколог по аналізам і огляді сказав що все просто ідеально.Верхніх коментарі навіть не сприймаю в серйоз,так як лікаря знаю дуже довгий час.

водій Петро

09.11.2015 в 11:47

Як ця курва може бути врачихою, коли її весь Луцьк знає як - дешеву \"поїбуху\". Свєтка Житинська це найдешевша Луцька проститутка, яку хлопці дальнобойщикі називали по кличці: \"НАЖДАЧКА\". Кілька років тому, вона частенько на вулиці Рівненській годинами вистоювала вичікуючи зголоднілого до сексу - когось із дальнобойщиків, так вона обслуговувала своїм задом хлопців-дальнобойщиків. Я чув, що вона захворіла на сифіліс і її проститутки -конкурентки з того місця прогнали. А те, що вона якась там врачиха, то це - інформаційний шок.

Зоя

09.01.2016 в 00:11

Я більше 10 років ходжу до цього лікаря. Тому з впевненістю заявляю - вона, нажаль, одна з небагатьох кваліфікованих лікарів у нашому місті. Жодного разу, доречі, хабаря не вимагала, як на прийомі в часній, так і у державній лікарні. Вела усю мою вагітність. А, переглядаючі верхні коментарі, розумію: всяку гидоту пишуть лише про тих, кому заздрять...

Таня

23.01.2016 в 00:46

Вищесказані відгуки - написані в одному стилі,як на мене,писала одна й та сама людина.Нездивуюся якщо це якийсь лікар,бо позаздрити Світлані Володимирівній як кваліфікованому спеціалісту є в чому.У неі завжди повно записів і багато паціентів.Сама лікуюся в неі вже 10 років.Вона допомогла мені зберегти вагітність і виносити дитину.Також вже не одній моій колежанкі допомогла.Ми взагалі з Львівськоі обл. Але до неі не перестаємо іздити,своім лікарям недовіряєм,так як маєм гіркі наслідки іхнього лікування.Такщо Твердо заперечую і непогоджуюся з вищесказаними коментарями!!!!

Таня

23.01.2016 в 01:24

І взагалі , шановний Заботливый отец Сергей , Світлана Володимирівна з Луцьку не виіжала,і не переховувалася ,скільки років іі знаю вона завжди на одному й томуж робочому місці.І на людину якій потрібно когось боятися,хто зібрався разом з вами іі різати вона не схожа))) Так само як на злодійку !!!Якби вона так крала і вимагала,як ви пишите,то громадським транспортом на роботу не добираласяб!!!!А за цей бруд , що ви поливаєте , в жк вам не одна б .Вибачте , висловлююся вашими ж словами.

Юлія Пацієнтка

04.11.2016 в 23:25

Світлана Володимирівна - чудова , чуйна, кваліфікована лікар -гінеколог. Надзвичайно уважна , людяна та привітна. Лише позитивні думки з приводу її фаховості, особливо коли є з ким порівняти. Дуже радіє серце, що в медицині працюють такі люди, з великої Літери. Раджу усім бути пацієнтом Світлани Володимирівни. \r

А про дивні негативні коментарі скажу лише одне : що за маразматик їх писав, і ті історії навіть на йоту не співставляється зі Світланою Володимирівною.

Ткачук Тарас

11.02.2017 в 00:35

Свiтлана Житинська часто пише, що вона Свiтлана Толстik - дуже сварлива людина, лiкар вона паршивий, краще з нею не спiлкуватися, бо набреше багато аби видурити грошi, а лiкувати не буде, бо в медицинi нiчого не тямить.

Наташа

22.04.2017 в 11:20

Світлана Володимирівна хороший врач-гінеколог, хожу до неї вже 4роки. Скільки раз лікувала мене.. я її дуже вдячна. Грошей невякому разі невимагає, завжди підтримає морально.. і порадить як луче..тещо пишуть про неї то неправда.. ДУЖЕ ХОРОШИЙ СПЕЦІАЛІСТ!!!

Олена

23.04.2017 в 14:38

негативні відгуки пише один і той самий троль. хто знає пані Світлану особисто, тільки покрутять пальцем біля скроні - ні слова правди у цьому бруді нема. Знаю пані Світлану як людину і як спеціаліста, кращого гінеколога годі порадити. Увесь вищенаписаний бруд свідчить, що людина має проблеми з психікою, зверніться терміново до психіатра!

Анна

12.12.2017 в 10:30

Житинська сволота ще та,три місяці назад мені поставили фібріоміому матки,Савка козел робив УЗД,таке відчуття,що ці двоє працюють в парі.Понавиписувала препаратів багато різних,ну і гормональні,після яких я себе погано почувала,ну і при повторному УЗД (через три місяці лікування),як вияснилося в мене ніякої фібріоміоми немає!!!!!!!! і не було.Сука,викачує гроші,їй плювати на людей,здоров‘я,таке відчуття,що в лабораторії коли бере аналізи по домовленості пишуть діагноз який треба їй.Їй Богу полам в суд!!!!!

Додати відгук

кращі лікарі на порталі