Медичний порталУстановиКиївВетклінікаВетеринарна клініка "УніВет"
Ветеринарна клініка УніВет

Ветеринарна клініка "УніВет"

Ветклініка

вул. Микільсько-Слобідська, 6 Е , Київ, Київська область
+38 (044) 517-35-09
+38 (067) 323-80-55
uvh.pets@gmail.com
http://univet.com.ua
Сховати карту

Про установу

У сучасних умовах домашніх тварин можна з упевненістю віднести до супутників життя людини. Не можна простими словами передати те моральне задоволення і сприятливий вплив на нас при спілкуванні та турботі про домашнього улюбленця. До цієї категорії тварин належать коні, собаки, кішки, екзоти (мініпіг, шиншили, кролики, тхори, птахи, рептилії та ін.)

При утриманні тварин, людина стикається з цілою низкою питань на які не завжди може отримати адекватну відповідь. Це і проблематика правильного раціонального годування, моціону, підтримку необхідного температурного режиму та багато іншого. А найголовніше, - це ветеринарне обслуговування.

В основу створення клініки ми вклали клінічний досвід, теоретичні та практичні знання в галузі ветеринарної медицини домашніх, диких і екзотичних тварин. Наша діяльність спрямована на реалізацію сучасних методик диспансеризації, планової та ургентної хірургії, травматології та ортопедії, онкології всіх видів тварин.

Членство в EAZWV (Європейської асоціації ветеринарних лікарів, що працюють з дикими і Зоопаркової тваринами) дає можливість фахівцям клініки постійно підвищувати свою професійну кваліфікацію.

Наші фахівці надають практичну допомогу в проведенні лікування тварин державним і приватним зоопаркам, тераріум-центрам, приватним колекціям, циркам України, Білорусії та Росії.

Активна співпраця кафедри паразитології та тропічної ветеринарії НУБіП України з клінікою допомагає готувати фахівців ветеринарного напрямки для організацій, що спеціалізуються на утриманні диких і екзотичних тварин.

Послуги клініки

• Диспансеризація тварин

• Ветеринарна хірургія

• Ветеринарна травматологія та ортопедія

• Ветеринарна стоматологія

• Ендоскопія тварин

• Ветеринарна офтальмологія

Спеціалісти

Ветеринар

Відгуки про Ветеринарна клініка "УніВет"

У нас поки немає відгуків до цієї установі. Але ви можете їх додати.

Додати відгук

кращі лікарі на порталі