Медичний порталУстановиХарківВетклінікаВетеринарна клініка "Дружочек"
Ветеринарна клініка Дружочек

Ветеринарна клініка "Дружочек"

Ветклініка , Зоомагазин

вул. Комбайновская, 4 , Харків, Харківська область
+38 (057) 756-56-58
+38 (063) 052-18-72
drugochek@inbox.ru
http://drugochek.com.ua/
Сховати карту

Про установу

Ветеринарна клініка "Дружочек" рада вітати Вас і ваших вихованців на сторінках нашого сайту. Наша ветеринарна клініка - це сучасний центр, який обладнаний за останнім словом техніки, що працює у відповідності з існуючими нормами і стандартами допомоги тваринам. Схеми і методики лікування, що застосовуються в нашій ветклинике, перевірені часом і зарекомендували в усьому світі. Наша ветклиника в Харкові надає своїм відвідувачам якісні послуги та своєчасну допомогу.

Лікування тварин проводиться висококваліфікованими фахівцями, постійно підвищують свій професійний рівень. Лікарі відвідують ветеринарні конференції та конгреси. Регулярно проводяться збори персоналу, де лікарі отримують інформацію про новітні методи лікування, розглядають всі складні, потребують загальної уваги випадки, що відбулися за останні один-два тижні. В даний час в клініці великий штат підготовлених, вузькоспеціалізованих лікарів і асистентів.

Наша цілодобова ветклініка надає такі послуги, як консультація, профілактика захворювань та їх лікування, проведення лабораторних досліджень. Основними напрямками нашої діяльності є терапія, хірургія, дерматологія, стоматологія, ендокринологія. Цілодобова ветклиника Харкова "Дружочек" розпорядженні стаціонар для кішок і собак і окремим приміщенням для тварин з інфекційними захворюваннями. Також є зоомагазин з широким асортиментом товарів.

Ми виробляємо лікування тварин, надаємо допомогу кішкам, собакам, птахам, рептиліям і гризунам. Ветеринарна клініка Харкова "Дружочек" має базою даних всіх відвідувань ваших вихованців: підсумки обстежень, проведене лікування та досягнуті результати. При високій якості надаваних послуг і відмінною технічної оснащеності ми пропонуємо прийнятну, демократичну вартість лікування.

Наші фахівці ставляться до ваших тваринам, як до своїх, ми пропонуємо індивідуальний підхід до кожного вихованця. Ми вже багато чого досягли в лікуванні тварин в м. Харків та прагнемо до більшого: до розширення більш вузьких напрямків діяльності, постійного підвищення майстерності та професіоналізму персоналу, до постійного оновлення існуючої апаратури. За час існування нашої клініки, адже це вже більше шести років, ми з радістю допомагаємо вашим тваринам бути здоровими.

Спеціалісти

Ветеринар

Відгуки про Ветеринарна клініка "Дружочек"

У нас поки немає відгуків до цієї установі. Але ви можете їх додати.

Додати відгук