Медичний порталУстановиКиївРеабілітаційний центрСоціально - реабілітаційний центр "Родина"
Соціально - реабілітаційний центр Родина

Соціально - реабілітаційний центр "Родина"

Реабілітаційний центр

бул. Івана Лепсе, 15 А , Київ, Київська область
Пн-Пт: 10.00 - 17.00
+38 (044) 497-17-05

+38 (067) 731-22-44
+38 (066) 083-83-39
http://rodyna.at.ua/
Сховати карту

Про установу

Благодійний «Соціально - реабілітаційний центр"Родина"працює для дітей з важкими порушеннями розвитку, комбінованими порушеннями (аутизм, поведінкові проблеми, розумові відставання та ін.)

Атмосфера любові, розуміння, прийняття кожної дитини як особистості, психологічна підтримка батьків сприяє розвитку кожної дитини. Навіть тоді, коли вам говорили, що ваша дитина не навчаємо, коли ви заплуталися в хаосі рекомендацій лікарів і педагогів, не засмучуйтеся, вихід є, Приязна атмосфера нашого центру допомагає батькам навчитися орієнтуватися в складній життєвій ситуації, знайти у своїй дитині те краще, що допоможе йому жити максимально самостійно і незалежно.

Приєднуйтесь до нас, і разом з вами ми змінимо цей світ на краще. Ваша дитина потрапить в атмосферу любові і комфорту, його оточать увагою і знайдуть до нього індивідуальний підхід.

Основа роботи центру АВА прикладної аналіз поведінки, робота в групі і індивідуально.

Два рази на тиждень в "Родині" працює «Творча майстерня для підлітків та молоді»

У житті Центру "Родина" є місце святам: дні народження, розважальні програми, культурні, навчальні, спортивні та оздоровчі екскурсії.

Центр "Родина" працює як благодійний заклад - і це сьогодні скоріше необхідність, ніж примха. Кожен з батьків «особливого дитини» мріє про те, щоб дитина не залежно від ступеня обмежень відвідував колектив, знаходився серед однолітків і вчився навичкам самостійного життя. Такий заклад являє собою найбільш зручну з психологічної точки зору середу перебування дитини. Кожній дитині тут радіють, помічають навіть незначні досягнення, а дитина відповідає нам тим же, і це допомагає змінити часто неадекватна поведінка дитини, зрозуміти його і сприяти гармонійному розвитку.

До переваг Центру "Родина" належить:

• невелика група дітей;

• індивідуальний підхід до дитини;

• за бажанням батьків регулюється час перебування дитини в центрі (дитина не перевтомлюватися);

  • Дитина позбавлений від ізоляції, включений в соціальне життя колективу;
  • Знімається напруга в сім'ї дитини;
  • Батьки отримують психологічну підтримку і взаємну підтримку.

І найголовніше, що в таких умовах педагогам працювати з дітьми не важко, так як дітей не багато, можна приділити увагу кожній дитині на необхідному рівні. У такій атмосфері легко проводити численні розвиваючі заняття, чому сприяє атмосфера тепла і майже домашнього затишку. Робота в приємній і невимушеній атмосфері соціальні педагоги можуть виявити і попередити у дітей проблеми:

  • Дитячі страхи
  • Тривожність
  • Агресію
  • Неадекватна поведінка
  • Сором'язливість
Коли в невеликому колективі панує мир і дружба, соціальна адаптація (а це головне досягнення виховання в колективі) проходить швидше, дитина готова переходити в інші заклади освіти, стає впевненішою в собі і легше адаптується до нових умов.

Заняття в центрі "Родина" проходять у формі гри, в спеціально організованому для «особливих» дітей просторі, і це сприяє їхньому розвитку.

Спеціалісти

Психолог, Реабілітолог

Відгуки про Соціально - реабілітаційний центр "Родина"

У нас поки немає відгуків до цієї установі. Але ви можете їх додати.

Додати відгук