Медичний порталУстановиОдесаПологовий будинокПологовий будинок №7

Пологовий будинок №7

Пологовий будинок

вул. Космонавтів 11 , Одеса, Одеська область
+38 (048) 766-85-96
http://www.7roddom.org.ua/
Головний лікар
Москаленко Т.Я.
Сховати карту

Про установу

Це клінічний пологовий будинок європейської якості ,що має крім індивідуальних родзалов,операційних,оснащених сучасним обладнанням, також палати,поліпшеного планування,оснащені сучасними меблями,санвузлом і розраховані на комфортне спільне перебування матері з дитиною,а також, за бажанням породіллі ,і чоловіка або інших близьких.

Щочетверга о 15.00 лікарями пологового будинку проводиться оглядова екскурсія. Тур по пологовому будинку включає в себе ознайомлення зі структурою пологового будинку, правилами вступу та перебування в ньому. Ви познайомитеся з пологовими залами, палатами післяпологового відділення і пристроєм пологового будинку,дізнаєтеся, що потрібно брати з собою, правила внутрішнього розпорядку і отримаєте відповіді на всі питання, що цікавлять Вас.

У висновку, лікарем акушером-гінекологом проводиться лекція за участю зав.анестезиологической служби і зав.неонатологического (дитячого) відділення. На екскурсію можна приходити з близькими родичами, які будуть супроводжувати Вас під час пологів.

Чекаємо Вас кожен четвер о 14.45 в холі пологового будинку №7.

З собою мати одноразовий халат, бахіли, пакет для особистих речей.

Колектив пологового будинку буде радий бачити Вас !

Спеціалісти

Акушер, Анестезіолог, Гінеколог, Неонатолог

Відгуки про Пологовий будинок №7

У нас поки немає відгуків до цієї установі. Але ви можете їх додати.

Додати відгук

кращі лікарі на порталі