Медичний порталУстановиХарківМедичний центрМедичний центр корекції ваги "Good look"
Медичний центр корекції ваги Good look

Медичний центр корекції ваги "Good look"

Медичний центр

пр-т Гагаріна, 10/1 , Харків, Харківська область
+38 (057) 781-61-41
office@good-look.com.ua
http://good-look.com.ua/
Сховати карту

Про установу

ЧАС ВИМАГАЄ - "GOOD LOOK" ВІДПОВІДАЄ. 

Влітку 2013 року в Харкові відкрився сучасний медичний Центр корекції ваги "Good Look", девізом якого стала фраза "Lets loоk really good!", У перекладі - "Давайте виглядати і відчувати себе дійсно краще!". 

Найчастіше, саме зайва вага є пусковим механізмом для виникнення серйозних захворювань. Ефективне зниження ваги приводить до загального оздоровлення організму і, відповідно, до кращому самопочуттю і настрою. Кардинально змінюється сама якість життя людини. Усунення причин, що сприяють набору ваги так само важливо, як і втрата зайвих кілограмів. Тому фахівці нашого Центру відносяться до ожиріння як до захворювання, яке вимагає серйозного ставлення та лікування. 

Досвід роботи лікарів Центру "Good Look", якісна багатофункціональна діагностика та європейські методики, що враховують індивідуальні особливості кожного пацієнта застосовуються в наших програмах зниження ваги і гарантують успішний і, головне, довгостроковий результат. 

Метод корекції, використовуваний в нашому Центрі - це індивідуально складена програма, що складається з декількох блоків: 

професійна дієта, основна мета якої - втрата зайвих кілограмів. Ця дієта підбирається настільки індивідуально, що в більшості випадків стає постійним чином харчування пацієнта; 

нормалізація обміну речовин і оздоровлення організму. Ця частина програми базується на можливостях сучасних гомеопатичних лікарських препаратів, методів рефлексотерапії та медичного масажу. Її мета - прискорення і стабілізація досягнутих результатів. Ні в одній з програм схуднення не використовуються БАДи та кодування; 

програма фізичних навантажень як допоміжний інструмент в досягненні втрати зайвої ваги. 

Комплексний підхід до лікування і злагоджена робота фахівців різних профілів на кожному етапі лікування дозволять Вам не тільки позбутися від зайвих кілограмів, але і якісно змінити Ваше життя. При цьому Вам завжди будуть запропоновані кілька варіантів дієти і підтримуючого циклу індивідуально підібраною програми "Зайва вага" з урахуванням її змісту, тривалості і вартості. 

Звернутися в Центр "Good Look" Ви можете як особисто, так і зателефонувавши по телефону. У будь-якому випадку Ви отримаєте вичерпну інформацію про фахівців і послугах, що надаються Центром, а також про технології, які застосовуються для лікування ожиріння. Кожен пацієнт Центру отримує персональну картку, Договір на надання медичних послуг та Гарантійні зобов'язання Центру. 

Стабільні результати по корекції ваги, одержувані нашими пацієнтами, дозволяють нам стверджувати, що Ваше бажання і наш досвід відкриють нові світлі сторінки у Вашому житті. 

Ласкаво просимо у світ без зайвих кілограмів!

Фахівці

Терапевт

Психолог

Ендокринолог

Дієтолог

Невропатолог

Гастроентеролог

Спеціалісти

Гастроентеролог, Терапевт, Ендокринолог, Дієтолог, Невропатолог, Психолог

Відгуки про Медичний центр корекції ваги "Good look"

У нас поки немає відгуків до цієї установі. Але ви можете їх додати.

Додати відгук