Медичний порталУстановиДонецькСтоматологіяКлініка імплантології та естетичної стоматології
Клініка імплантології та естетичної стоматології

Клініка імплантології та естетичної стоматології

Стоматологія

вул. Панфілова, 24 , Донецьк, Донецька область
+38 (062) 387- 34- 57
+38 (050) 474- 47- 72
iadc.donetsk@gmail.com
http://iadc.com.ua
Головний лікар
Михаил Дзюба
Сховати карту

Про установу

Створюючи разом з однодумцями Клініку імплантології та естетичної стоматології в Донецьку, ми весь час тримали в розумі слова, резюмирующие нашу філософію: "ІНШОЇ РІВЕНЬ". Але що це означає? Інший в нашому розумінні - значить якісно відмінний і від радянської "військово-польовий" медицини, і від сучасного комерційного "конвеєра". Завданням радянської стоматології було за короткий термін і при мінімумі витрат прийняти максимальну кількість пацієнтів і забезпечити їх швидку реабілітацію. Ні на повноцінне відновлення функцій зубощелепної системи, ні на естетику часу і сил просто не залишалося. Але і з розпадом Радянського Союзу менталітет щодо стоматології не змінився. Просто додалися сучасні матеріали та обладнання, яке нав'язують нам іноземні виробники. Все встало на рейки комерції, але завдання залишилася незмінною: за короткий термін за усередненим стандарту вилікувати максимальну кількість зубів.

За всім цим була втрачена дуже важлива річ - що стоматологія, за своєю суттю, є мистецтвом, створенням повноцінних естетичних об'єктів. З часів Аристотеля мистецтво трактувалося як мимесис - наслідування природі. Природа в числі іншого створила нашу зубощелепної систему - унікальний за красою та функціональності механізм. Ось чому усувати збої і неполадки в його роботі, повертаючись до вихідного природному досконалості, - це в споконвічному значенні мистецтво, яке потребує від лікаря не тільки технічної майстерності, але і великий творчої самовіддачі, і строго індивідуального (адже мистецтво не може бути простою штампуванням!) підходу до кожного пацієнта.

"У зближенні людей - головне завдання мистецтва", - говорив лікар і великий письменник Чехов. Установити з пацієнтом контакт, повне взаєморозуміння, зробити його повноцінним учасником процесу лікування - тільки таким шляхом ми можемо домогтися найкращих результатів у нашому стоматологічному мистецтві.

Ви довіряєте нам - тому що ми довіряємо вам!

Михайло ДЗЮБА, головний лікар Клініка імплантології та естетичної стоматології.

Спеціалісти

Стоматолог, Хірург, Терапевт, Ортопед, Ортодонт, Гігієніст, Анестезіолог

Відгуки про Клініка імплантології та естетичної стоматології

У нас поки немає відгуків до цієї установі. Але ви можете їх додати.

Додати відгук