Медичний порталУстановиОдесаЗоомагазинІнтернет-зоомагазин "Zооманія"
Інтернет-зоомагазин Zооманія

Інтернет-зоомагазин "Zооманія"

Зоомагазин

Одеса , Одеса, Одеська область
Пн-Сб: 9.00 - 18.00
+38 (048) 704-04-06
http://zoo-mania.com.ua/
Сховати карту
Філії:
Зоомагазин "Zооманія"
вул. Філатова, 29
Зоомагазин "Zооманія"
вул. Раскидайлівська, 29
Зоомагазин "Zооманія"
вул. Торгова, 32

Про установу

Наш інтернет-зоомагазин в Одесі представляє Вашій увазі найрізноманітніший асортимент товарів для тварин.

Тут Ви зможете за вигідними цінами купити зоотовари, серед яких є самі останні технологічні новинки, багатофункціональні пристрої та дизайнерські аксесуари для Ваших улюблених вихованців. Лояльна і конкурентна цінова політика - одна з головних переваг роботи нашої компанії.

"Zооманія" створена для людей, бажаючих отримати високотехнологічний і якісний товар. Кожен день на ринку з'являється нова і все більш досконала за своїми споживчими показниками продукція для домашніх вихованців. Уважно спостерігаючи за цим процесом, ми намагаємося збагачувати свій асортимент тільки її кращими зразками.

З нашою допомогою Ви зможете зробити необхідну покупку і заощадити час для близьких людей або витратити його на свої захоплення. Купити товари для домашніх тварин в нашому магазині легко і не клопітно. Для цього достатньо скористатися зручною навігацією нашого сайту і оформити замовлення.

Товари для собак

Підбираючи і купуючи різні товари для Вашого улюбленця, слід враховувати всі його дані: вік, породу, стан здоров'я, а також темперамент. У нашому магазині представлені товари для самих різних порід собак: від найдрібніших до потужних і сильних.

Величезний, постійно поповнюваний асортимент кормів для Ваших вихованців у «Zооманія» не може не справити на Вас враження! У нас Ви зможете не тільки підібрати відмінне харчування для собаки, виходячи з його особливостей або відмінностей даної породи, але і зробити свій вибір серед кращих світових виробників кормів, що користуються заслуженим визнанням у авторитетних кінологів.

Спеціальний одяг для псів вбереже Вашого вихованця від холоду, збереже шерсть і лапки від бруду на прогулянці і допоможе йому виглядати стильно і привабливо на радість своїм господарям. Особливо актуальні подібні товари для собачок дрібних і ніжних порід.

Наш різноманітний асортимент собачих Жилетик, комбінезонів, шапочок, джемперів, чобітків і інших чудових дрібничок не залишить Вас байдужими.

Ще один надзвичайно актуальний і затребуваний товар - косметика для собак. У «Zооманія» Ви знайдете все, що необхідно Вашим вихованцям: засоби гігієни для вух і очей, кондиціонери, шампуні і маки.

Не забули ми і про собачих аксесуарах! У нашому зоомагазині представлений найширший вибір всіляких приладдя для собак: починаючи від іграшок, перенесень і лежанок, закінчуючи туалетами і автоматичними годівницями.

Купуючи товари в "Zооманія", Ви зможете постійно радувати свого відданого і улюбленого вихованця!

Кращий асортимент зоотоварів

Інтернет-зоомагазин "Zooманія" - це цілий «пташиний ринок» у Вашому комп'ютері з величезним асортиментом не тільки для чотириногих, пернатих, повзаючих і водоплавних друзів. Тут Ви знайдете разнообразнейшее аквариумное або ставкове устаткування, товари для тераріумістики і тераріумів. Також є багатий вибір різних акваріумних рибок і тераріумів тварин!

Купувати необхідні товари для тварин в нашому інтернет-магазині дуже просто і зручно. Зробіть замовлення на сайті, і в самий найближчий час наші консультанти зв'яжуться з Вами, щоб обговорити всі його нюанси. Свій вибір Ви можете провести в будь-який час, а сплативши товар, вже в той же день порадіти своєму придбання.

У нас зможуть підібрати акваріумне обладнання і любителі, і справжні професіонали в області акваріумістістікі, морської або прісноводної.

Якщо Ви шукаєте якісне обладнання для ставків, то ми зможемо Вам запропонувати великий асортимент ставкових фільтрів, насосів, препаратів по догляду за садовим ставком і багато іншого.

Широкий вибір на нашому інтернет-магазині тераріумів і спеціального обладнання для них, кормів і препаратів для рідкісних тварин зможуть гідно оцінити любителі екзотичних вихованців.

Пропонуючи низькі оптові ціни на акваріумне обладнання, акваріуми, тераріуми, зоотовари та ставкове устаткування, ми завжди пам'ятаємо, що працюємо для Вас і намагаємося робити це найкращим чином!

А також магазини в місті Одеса

Спеціалісти

Ветеринар

Відгуки про Інтернет-зоомагазин "Zооманія"

У нас поки немає відгуків до цієї установі. Але ви можете їх додати.

Додати відгук

кращі лікарі на порталі