Медичний порталЛікаріКиївМануальний терапевтШталтовний Андрій В'ячеславович

Шталтовний Андрій В'ячеславович

Мануальний терапевт

Центр кінезітерапії "KinesisLife"
Київська область, Київ
Центр кінезітерапії "KinesisLife", вул. Горького, 33, БЦ "МАКСИМ", 8 поверх
+38 (044) 300-1234
+38 (044) 541-15-14
Сховати карту

Про лікаря

Вища медична освіта ( у 1997 році закінчив Київський Національний Медичний Університет ім. О.о.богомольця);
• 16 років медичної практики;
• 11 років практики рефлексотерапії і мануальної терапії;
• творець авторської методики, заснованої на методах рефлексотерапії і мануальної терапії, постійний учасник міжнародних тематичних семінарів і конференцій.

Напрямки професійної діяльності:

• Мануальна терапія (мануальна терапія, остеопатія, краніо-сакральна терапія, вісцеральна терапія, лімфодренаж, структурна інтеграція для дорослих і дітей)
• Рефлексотерапія (акупунктура, акупресура, гуаша, вакуумтерапия)
• Лікувальний масаж
• Педіатрія
• Гірудотерапія
• Спеціалізується на зняття больових синдромів і загострень, може надати істотну допомогу при лікуванні широкого спектру гострих і хронічних захворювань не реанімаційного характеру.

"На початку моєї трудової діяльності я 3 роки присвятив роботі дільничним лікарем - педіатром. Саме тоді я прийшов до висновку, що швидкість одужання не завжди прямо пропорційна кількості використаних ліків. Люди одужують не тому, що є аптека і міністерство охорони здоров'я, а тому, що в організмі закладена вроджена здатність до самовідновлення та адаптації. Якщо хочеш бути ефективним лікарем, потрібно вміти допомагати цим силам, або як мінімум, не заважати їм.

Керуючись цими принципами, в якості основного інструменту своєї лікарської практики я вибрав методи мануальної терапії та рефлексотерапії. Мануальні, тому що в якості головного діагностичного і лікувального інструменту використовуються руки. А рефлекторні - за механізмом дії.

Я постійно поглиблюю знання в цих напрямках і займаюся активною практикою. В результаті 11 років роботи у мене сформувалася авторська методика. Вона об'єднує різні методи і техніки, які в моїх руках показали найкращі результати." Шталтовный О.В.

Відгуки про лікаря Шталтовний Андрій В'ячеславович

У нас поки немає відгуків до цього лікаря. Але ви можете їх додати.

Додати відгук