Медичний порталЛікаріІвано-ФранківськОнкологРоманчук Володимир Романович
Романчук Володимир Романович

Романчук Володимир Романович

Онколог Хірург

Івано-Франківська область, Івано-Франківськ
Івано-Франківській обласний клінічний онкологічний диспансер вул. Медична, 17
+38 (0342) 77-54-78
ood@optima.com.ua

Про лікаря

Після закінчення у 1982 році Івано-Франківського державного медичного інституту працював лікарем –хірургом, заступником головного лікаря, головним лікарем на Хмельниччині. З 1987 року по даний час працює в обласному онкологічному диспансері. З початку на посаді заступника головного лікаря, а з 1991 року – головний лікар.

Завдяки ініціативі та наполегливості В.Романчука приведено ліжковий фонд у відповідність до структури онкологічної захворюваності населення області, зросла кількість ліжок диспансеру, а також збільшилась кількість хірургічних втручань до 3000 на рік. Інтенсивно впроваджується в практику найсучасніші методики діагностики та лікування онкологічних хворих з використанням ендолімфатичного введення хіміопрепаратів, променевої терапії, що дає можливість переводити неоперабельні стадії хвороби в операбельні. В 1997 році з ініціативи В.Романчука організовано клінічний мамологічний центр. На тлі зростання обсягів стаціонарної та консультативної допомоги оптимізувалось використання ліжкового фонду, зменшились показники середнього перебування хворого на ліжку, зросла хірургічна активність та ін. Активно вирішувались господарські проблеми. Здійснені численні капітальні і текучі ремонти корпусів та відділень, всі відділення оснащені сучасними комп’ютерами. В закладі працює комп’ютерний томограф та магнітно-резонансна томографія, а також впроваджено імуно-гістохімічні дослідження.

В.Романчук є ініціатором відкриття обласного кабінету патології шийки матки на базі обласного онкологічного диспансеру та кабінету моніторингу хірургічної патології щитоподібної залози.

Має вищу кваліфікаційну категорію за спеціальністю “онкохірургія” та за спеціальністю “організація та управління охороною здоров’я”.

В 2005 році Романчуку В.Р. присвоєно почесне звання “Заслужений лікар України”.

Відгуки про лікаря Романчук Володимир Романович

У нас поки немає відгуків до цього лікаря. Але ви можете їх додати.

Додати відгук