Медичний порталЛікаріХарківДерматовенерологПриходченко Євгенія Сергіївна

Приходченко Євгенія Сергіївна

Дерматовенеролог Косметолог Трихолог

Харківська область, Харків
Харьків

Про лікаря

Я - лікар косметолог.

Готова запропонувати Вам послуги з відновлення волосся. Роблю свою улюблену справу, отримую від цього задоволення і хочу поділитися з Вами своїми знаннями й уміннями. Тому так важливо, щоб процедури проходили в затишній, спокійній обстановці, в дружній атмосфері. Буду рада бачити Вас у себе в моєму маленькому, але по домашньому затишному кабінеті.

У 2008 році я закінчила Харківський національний медичний університет і вибрала для себе спеціальність дерматовенерології. Працювала дерматологм в шкірно-венерологічної лікарні Харкова.

Ця робота дала мені глибокі практичні знання про шкіру людини, її проблеми та особливості, тому, зробивши подальший вибір у бік більш вузької спеціалізації, я була абсолютно впевнена у своїх знаннях і силах.

Підвищення кваліфікації за спеціальністю дерматокосметологія проходила в Харківському державному медичному інституті післядипломної освіти.

Тут я отримала повний обсяг знань за сучасними методиками догляду за різними типами шкіри, апаратної косметології, роботі з ботулотоксином типу А, контурній пластиці, мезотерапії і биоревитализации, хімічним пилингам.

Я є членом Всеукраїнської асоціації лікарів дерматологів та косметологів, постійно навчаюся на різних тематичних курсах підвищення кваліфікації.

У своїй щоденній роботі з моїми клієнтами я керуюся, в першу чергу, лікарським законом - не нашкодь! І, будучи лікарем - косметологом, вибираю такі методи і такі космоцевтіческіе кошти, які спрямовані на отримання конкретного результату.

Себорея, лупа, сухість шкіри голови, випадіння волосся, хімічно пошкоджені шкіра і волосся, волосся з розщепленими кінцями ... Кожен з нас хоч раз у житті стикався з такими проблемами.

Приходить час, коли численні косметичні винаходи, бабусині рецепти і домашній догляд не в силах впоратися з проблемами волосся.

Як відомо, неможливо встановити причину випадіння волосся без глибокої діагностики. Для того, щоб призначити ефективне лікування проти облисіння, випадіння, уповільнення росту волосся, необхідно поставити точний діагноз захворювання. Комп'ютерна діагностика дає можливість визначити не тільки стан волосся і шкіри, але і всієї системи росту волосся: волосяного фолікула, волосяної цибулини, волосяної сумки, волосяного сосочка, епітеліальних піхв і сальних залоз. Навіть для правильного підбору шампуню необхідно знати стан волосся і шкіри голови.

Лікувальні процедури з відновлення волосся:

• Проведення курсу мезотерапії;

• Застосування фізіотерапії і масажних технік на зону волосистої частини голови;

• Застосування лікувальних препаратів для зовнішнього використання та засобів догляду;

• Корекція дефіциту макро-і мікроелементів, вітамінів;

• Корекція гормонального дисбалансу;

• Підбір індивідуальної програми харчування.

Мезотерапія - це лікувальна методика введення під шкіру лікарських речовин. Для проведення мезотерапії використовуються коктейлі - спеціальні лікувальні склади. Коктейль при мезотерапії вводиться під шкіру на 2-4 мм спеціальними тонкими голками.

При цьому відбувається множинне мікропошкодження епідермісу, аж до капілярів. І в кожну мікроранку потрапляє лікарська речовина, яка вмить вбирається за законами мікроосмоса, вступаючи у міжклітинний простір і вступаючи в обмінні процеси в шкірі. Самі уколи, дратуючи нервові закінчення (у тому числі і акупунктурні точки), рефлекторно викликають відповідну реакцію організму на пошкодження - підвищується тонус і кровонаповнення судин шкіри, активуються обмінні процеси. Ліки, введені Мезотерапевтична, діяти починають відразу і саме там, куди їх ввели.

Мезотерапія на сьогоднішній день надзвичайно популярна процедура, вона дає відмінний і стійкий ефект, допомагає стимулювати кровообіг в шкірі голови, покращує постачання фолікулів поживними речовинами.

У результаті курсу лікування волосся перестає сіктися і випадати, набувають здоровий блиск, стають більш слухняними, густими і щільними за структурою.

Процедури мезотерапії проводяться лікарем, який має відповідну кваліфікацію і володіє теоретичними знаннями та практичними навичками.

Детальний дослідження волосся і шкіри голови з урахуванням лабораторних показників і укладення суміжних фахівців дозволяють отримати об'єктивну картину стану організму пацієнта і виявити причини облисіння або випадання волосся, тільки після цього пацієнтові призначається індивідуальний план лікування волосся.

З повагою Приходченко Євгенія Сергіївна

лікар дерматовенеролог-косметолог, трихолог,

мезотерапевт, член Української асоціації

дерматологів та косметологів.

Відгуки про лікаря Приходченко Євгенія Сергіївна

У нас поки немає відгуків до цього лікаря. Але ви можете їх додати.

Додати відгук