Овчаренко Юлія

Овчаренко Юлія

Дерматовенеролог Трихолог

Інститут трихології
Луганська область, Луганськ
Інститут трихології, вул. Данилевського, 17
+38 (057) 705-45-52
trichologyinstitute@gmail.com
Сховати карту

Про лікаря

Керівник Інституту трихологии, лікар-дерматовенеролог, трихолог, кандидат медичних наук, доцент кафедри дерматовенерології ХМАПО, член Європейського Товариства Дослідження Волос (EHRS).

На запитання: "Чим Ви займаєтеся?" Керівник Інституту трихологии, лікар дерматовенеролог, трихолог Юлія Овчаренко відповідає:

"Мистецтвом. Людина - найбільше з творінь. Кожен з нас - неповторне і закінчений твір творця. Але кожному шедевру, як відомо, потрібно і увагу, і дбайливе ставлення, щоб він продовжував якомога довше радувати нас. Саме цим ми і займаємося. Як найбільш допитливі і захоплені своєю справою мистецтвознавці ми досліджуємо величезний масив інформації і вибираємо виняткові за своїми результатами методики та препарати. Вибираємо краще для Вас. Як художники ми з натхненням працюємо над тим, щоб Ви відчули свою унікальність. Кожен фахівець Інституту трихологии - професіонал своєї напрямки . Ми знаємо, що таке справжній європейський сервіс. І сподіваємося, що, одного разу вибравши нас, Ви залишитеся нашим другом назавжди! "

Відгуки про лікаря Овчаренко Юлія

У нас поки немає відгуків до цього лікаря. Але ви можете їх додати.

Додати відгук

кращі лікарі на порталі