Медичний порталЛікаріКременчукДерматологКурочка Ігор Григорович
Курочка Ігор Григорович

Курочка Ігор Григорович

Дерматолог

Медичний центр "Віком"
Полтавська область, Кременчук
Медичний центр "Віком", вул. Першотравнева, 43А
Стаж роботи:
28 років
+38 (05366) 2-90-37
+38 (05366) 2-51-63
Сховати карту

Про лікаря

Лікар -дерматолог

Вважаю , що проблема раціональної терапії шкірних захворювань є однією з актуальних в сучасній дерматології.

За останні роки значно розширилися терапевтичні можливості при багатьох дерматозах . Це пов'язано з використанням нових , високоефективних лікарських препаратів , сучасних підходів у комплексному лікуванні в тому числі з широким використанням фізіотерапії ( фонофорез , лазеротерапія , КВЧ- терапія , АБР - терапія). Інтенсивний розвиток імунології сприяло появі нових підходів у лікуванні хвороб шкіри , заснованих на впливі на імунну систему.

Комплексне лікування хвороб шкіри ( етіотропне , патогенетичне , симптоматичне ) незмінно має бути індивідуальним . Що допомогло одному пацієнту може виявитися неефективним для іншого.

Лікувально -діагностичний центр має у своєму арсеналі широкий спектр сучасних засобів лікування дерматологічних захворювань. Це дозволяє домогтися бажаних результатів , як при лікуванні гострих дерматозів (піодермія , грибкові та паразитарні дерматози , алергічні дерматози , вірусні хвороби шкіри , інфекційні еритеми та екземи ) , так і при лікуванні хронічних дерматозів ( нейродерміти , псоріаз , вітіліго і т. д.) , полегшуючи страждання пацієнтів .

Відгуки про лікаря Курочка Ігор Григорович

У нас поки немає відгуків до цього лікаря. Але ви можете їх додати.

Додати відгук

Інші лікарі цього профілю