Медичний порталЛікаріОдесаОфтальмолог (окуліст)Коломієць Олександр Іванович
Коломієць Олександр Іванович

Коломієць Олександр Іванович

Офтальмолог (окуліст)

Офтальмологічна клініка "Ексімер"
Одеська область, Одеса
Офтальмологічна клініка "Ексімер" вул. Армійська, б. 8-В
+38 (048) 707-00-07
Сховати карту

Про лікаря

Лікар офтальмолог вищої категорії,
кандидат медичних наук.
Освіта:
1965 - 1972 Одеський Медичний Інститут ім. Н.І. Пирогова
1972 - 1973 Інтернатура з офтальмології на базі кафедри офтальмології Одеського Медичного Інституту, по закінченні якої атестований як лікар-офтальмолог 3-ей категорії.
1976 - 1978 На базі НДІ очних хвороб і тканинної терапії ім. ак. В.П.Філатова пройшов стажування по спеціальності «Офтальмологія». Програма стажування розроблена на основі типового плану Міністерства Охорони здоров'я СРСР і затверджена Вченою Радою і директором інституту академіком Н.А. Пучківської.
1984 - захистив кандидатську дисертацію за темою: «Вплив лазерного випромінювання на офтальмотонус і гідродинаміку очі при транссклеральной опроміненні його дренажної системи»; НДІ ГБ і ТТ ім. ак. В.П.Філатова.
1991 - пройшов атестацію і отримав кваліфікацію: врач- офтальмолог першої категорії; НДІ ГБ і ТТ ім. ак. В.П. Філатова.
1994 - склав іспит у міністерстві охорони здоров'я ОАЕ англійською мовою і отримав ліцензію: лікар спеціаліст - офтальмолог.v 1999 - брав участь у ювілейній конференції Американського Товариства катарактальних і рефракційної хірургії, де пройшов курс тренування роботи на ексимерним лазері, м Сіетл, США.
2008 - пройшов цикл підвищення кваліфікації в Одеському державному медичному університеті на факультеті післядипломної підготовки, після якого отримав атестацію лікаря - офтальмолога вищої категорії.
Досвід роботи:
2009 - 2012 міська клінічна лікарня №5, поліклінічне відділення, лікар-офтальмолог. Сумісництво: госпрозрахункова клініка «Клініка професорів», лазерний відділ в НДІ очних хвороб ім. ак. В.П.Філатова, г. Одесса.
1993 - 2008 приватна клініка «Російський медичний і науковий центр» м Шарджа, ОАЕ, головний лікар і лікар офтальмолог (лазерна мікрохірургія, лазерна корекція, лазерна терапія).
1990 - 1993 - ст.н.сп.., Зав. Клінічним відділом лазерної лабораторії НДІ ГБ і ТТ ім. ак. В.П.Філатова, г. Одесса.
1975 - 1990 - науковий співр. Лабораторії Оптичних Квантових генераторів, лабораторії лазерних методів лікування НДІ ГБ і ТТ ім. ак. В.П.Філатова, г. Одесса.
1973 - 1975 - лікар-офтальмолог районної лікарні смт Бородіно, Тарутинського району, Одеської обл. За час роботи в лазерному відділі НДІ Філатова оволодів усіма методами лазерної мікрохірургії та терапії переднього і заднього відділів ока.
Є автором 41 публікації в наукових журналах і тезах різних конференцій, автор 3 авторських свідоцтв на винахід лазерних методів лікування і лазерної апаратури, 3 інформаційних листів і методичних рекомендацій.

Відгуки про лікаря Коломієць Олександр Іванович

У нас поки немає відгуків до цього лікаря. Але ви можете їх додати.

Додати відгук

кращі лікарі на порталі