Медичний порталЛікаріЛуцькПедіатрКеда Наталія Михайлівна
Кеда Наталія Михайлівна

Кеда Наталія Михайлівна

Педіатр Гематолог

Дитяча обласна клінічна лікарня
Волинська, Луцьк
пр-кт. Відродження, 30
(0332) 25-52-61
Сховати карту

Про лікаря

Лікар-педіатр, дитячий гематолог вищої кваліфікаційної категорії.

 

З 2014 року завідує  Педіатричним відділенням № 3 Волинської Обласної дитячої клінічної лікарні.

 

У відділенні працюють лікарі по спеціальностях:

 

  • гематолог;

  • імунолог;

  • нефролог;

  • психолог.

 

На базі відділення працює обласний дитячий онкогематологічний центр, обладнаний на виконання заходів, затверджених Державною програмою "Дитяча онкологія на 2006-2010 роки" з метою впровадження сучасних методів діагностики та лікування онкогематологічних захворювань у дітей Волинської області.

 

Центр надає висококваліфіковану стаціонарну медичну допомогу ІІІ рівня дітям із захворюваннями крові та кровотворної системи, нирок, важкими імунними розладами та із злоякісними новоутворами згідно сучасних протоколів та стандартів лікування.

У центрі функціонує імунологічна лабораторія для удосконалення процесів діагностики та покращення якості контролю за хіміотерапією.

 

 

У відділенні проводиться активна діагностика за допомогою сучасних методик та обладнання таких захворювань і станів: лімфаденіти та лімфаденопатії, субфебрилітет невиясненої етіології, лейкемоїдні реакції, порушення згортання крові, тривалі носові кровотечі. анемії різноманітного походження, геморагічні діатези, злоякісні захворювання та стани, що передують їм, енурези різноманітного походження, порушення сечовипускання, імунні, токсико-алергічні, запальні захворювання, тяжкі імунологічні розлади.

 

Лікарі відділення постійно підвищують свій кваліфікаційний рівень на курсах підвищення кваліфікації в містах Київ та Львів, курсах стажування на робочому місці в Українських профільних центрах та приймають участь в національних та міжнародних симпозіумах та семінарах.

 

Відгуки про лікаря Кеда Наталія Михайлівна

У нас поки немає відгуків до цього лікаря. Але ви можете їх додати.

Додати відгук