Медичний порталЛікаріКиївНеврологГонгальський Володимир Володимирович
Гонгальський Володимир Володимирович

Гонгальський Володимир Володимирович

Невролог

Лікувально-діагностичний центр "Меддіагностика"
Київська область, Київ
Лікувально-діагностичний центр "Меддіагностика", пров. Будівельників, 4
Стаж роботи:
33 роки
+38 (044) 292-41-21,
+38 (044) 292-17-96,
+38 (044) 559-54-00
Сховати карту

Про лікаря

Володимир Володимирович Гонгальський народився в 1957 році в році Києві. Батько - Володимир Гнатович , доктор медичних наук , професор травматолог - ортопед. Мати Нонна Миколаївна - інженер.

У 1980 році закінчив лікувальний факультет Київського медичного інституту. Інтернатура з хірургії . З 1981 по 1984 роки працював лікарем анестезіологом - реаніматологом . З 1984 року і по даний момент - професійно займається практичними та науковими проблемами вертеброневрологии , неврології , травматології - ортопедії в Національному медичному університеті на базі Центральної міської клінічної лікарні Києва .

Доктор медичних наук за спеціальністю " неврологія " , вища категорія за спеціальністю " травматологія - ортопедія " . Керівник клініки вертеброневрології в Центарльной міської клінічної лікарні Києва , професор кафедри неврології та реабілітаційної медицини Національного медичного університету ( Київ).

У 1990 році захистив кандидатську дисертацію за спеціальністю " Неврологія " (" Ранні сегментарні неврологічні прояви остеохондрозу грудного відділу хребетного стовпа " ) , а в 1995 році - першу в СРСР докторську дисертацію з проблем вертеброневрологии : "Механізми формування вертеброневрологічної патології при функціональному блокуванні хребетного рухового сегмента " , спеціальність" Неврологія " .

Перша публікація з проблем вертеброневрологии зроблена в 1980 році. Всього написано понад 50 наукових робіт і створено 7 винаходів у галузі вертеброневрологии , неврології , травматології - ортопедії .

Сфера наукових і практичних інтересів : хвороби хребта і супутні захворювання центральної і периферичної нервової системи , вертеброгенная (обумовлена ​​змінами у хребті ) судинна і вегетативна патологія. Завдяки значному експериментальному фрагменту діяльності , вивчив ряд раніше невідомих механізмів розвитку вертеброгенної патології , що дозволяє успішно застосовувати отримані знання в діагностиці та лікуванні захворювань хребта , суглобів , нервової та судинної систем.

Відгуки про лікаря Гонгальський Володимир Володимирович

У нас поки немає відгуків до цього лікаря. Але ви можете їх додати.

Додати відгук