Гетьманчук Євген

Психотерапевт

Психотерапевт Євген Гетьманчук
Запорізька область, Запоріжжя
пр. Маяковського, 3
+38 (061) 701-03-03
Сховати карту

Про лікаря

У 2004 році, з відзнакою, закінчив Запорізький державний медичний університет. Базова освіта за спеціальністю "Психіатрія" отримав на кафедрі психіатрії, наркології і медичної психології (зав. кафедрою - д.м.н. професор Голубков О.З.) Запорізького державного медичного університету.

Продовжив освіту за спеціальністю "Психотерапія" у 2006 році на базі Кримського державного медичного університету ім. С.І. Георгієвського, кафедра психіатрії, наркології, психотерапії, загальної та медичної психології (зав. кафедрою - д.м.н. професор Самохвалов В.П.).

У 2007 р. деюбтировал як запрошений зовнішній бізнес-тренер для ТОВ "ТД Мегаполіс", ТМ "Хортиця" - виробництво і дистрибуція алкогольних напоїв (ТМ "Хортиця", ТМ "Благов", ТМ "Медовуха", ТМ "Шустов" і т.д.). Проводив цикл тренінгів "Корпоративна Культура як Конкурентна Перевага!"

З 2008 року по теперішній час є асистентом кафедри психіатрії, психотерапії, загальної та медичної психології, наркології та сексології Запорізького державного медичного університету (зав. кафедрою - д.м.н. професор Чавунів В.В.). Тема дисертації: «Переїдання і коморбидные тривожно-депресивні розлади (клініка, психогенез, психотерапія, психопрофілактика)» (науковий керівник - д.м.н. професор Чавунів В.В.)
З 2008 року по даний час співпрацюю як бізнес-тренер з наступними компаніями: ТОВ "Укрсоюз", ТОВ "Кронос-Логістікс", ТОВ "ФЛОРА" та ін.

Проводжу індивідуальні коуч-сесії для співробітників "Мегаполіс", "Баядера", "Оранта-Січ", "Аска", "Pfizer", "AstraZeneca", "Servier", "Bayer", "Приват-Банк", "Індустріалбанк" і ін

У 2011 - 2012 році доповнюю свої спеціалізації двома новими: "Медичний психолог" і "Дитячий Психотерапевт". Навчання на базі Харківської академії післядипломної освіти.

Сфера наукових інтересів:
- Психогенез і клініка тривожних і депресивних розладів, неврозів,психосоматичних розладів (вегето-судинна дистонія, алекситимия,головні болі), порушень харчової поведінки (надмірна вага, звичне переїдання, синдром харчових ексцесів, булімія, анорексія), хімічних залежностей (алкогольна, наркотична) і нехімічних залежностей(ігрова, інтернет-залежність, залежні відносини).
- Ефективні методи психотерапії та психопрофілактики даних станів, інтегративні аспекти психотерапії.
- Психофармакотерапия.
- Маніпуляції свідомістю мас через ЗМІ і техніки протидії їм.
- Соціологія, політологія, гуманістична філософія, антропологія, медієвістика.

Практична діяльність:
- Психотерапевтична практика: індивідуальна психотерапія, сімейна психотерапія та групова психотерапія (патогенетична терапія, гештальт-терапія, позитивна, когнітивно-поведінкова (у тому числі раціонально-эмотивная) психотерапія, еріксонівський і класичний гіпноз, холотропне дихання).
- Індивідуальне психологічне консультування.
- Викладацька діяльність.
- Розробка та проведення бізнес-тренінгів, семінарів, коуч-сесій.
- Автор Проекту PsyWorld.com.ua

Відгуки про лікаря Гетьманчук Євген

У нас поки немає відгуків до цього лікаря. Але ви можете їх додати.

Додати відгук