Медичний порталЛікаріКременчукПсихологДробина Тетяна Борисівна
Дробина Тетяна Борисівна

Дробина Тетяна Борисівна

Психолог

Медичний центр "Віком"
Полтавська область, Кременчук
Медичний центр "Віком", вул. Першотравнева, 43А
Стаж роботи:
20 років
+38 (05366) 2-90-37
+38 (05366) 2-51-63
Сховати карту

Про лікаря

Психолог- консультант ,

Закінчила Київський інститут практичної психології та соціальної роботи .

працювала :

профконсультант Кременчуцького Центру зайнятості;

головний консультант спеціалізованої консультативної служби екстреної психологічної допомоги Кременчуцького центру соціальних служб для молоді;

викладач психолого -педагогічного блоку дисциплін Київської Міжрегіональної Академії Управління Персоналом ;

психолог сімейної програми Міжнародного благодійного фонду " Джоікт " ;

психолог консультант з реклами та продажу рекламного агентства " Green Lion " ;

практичний психолог ЛДЦ " Квантова медицина" з 2001 року.

Є постійним учасником наукових конференцій , навчальних лекцій та тренінгів С- Петербурзького інституту психотерапії та консультування за індивідуальними і сімейних проблем , у т. ч. , консультування хімічно залежних клієнтів та їх близьких.

Досвід роботи:

Індивідуальне консультування клієнтів страждають фобіями , які звернулися з проблемами труднощі в спілкуванні , вікових криз , які відчувають стрес , у зв'язку з втратою роботи , розлучення , захворювань , вибору професії.

Консультування з подолання та профілактики депресії , суїцидальних намірів. Консультування сімейних пар , членів сім'ї при проблемах спілкування і виховання.

Організація і проведення групових тренінгів безконфліктного спілкування , саморозкриття , особистісного росту для навчальних , виробничих колективів та співробітників компаній .

Діагностика станів , комп'ютерне тестування спрямоване на вивчення особистості , самооцінки , темпераменту , інтелекту , здібностей , профорієнтації , міжособистісних відносин , в сім'ї , виробництві .

Наведені вище відомості про зміст мій роботи психолога дозволять потенційним клієнтам уявити те коло проблем , які можна обговорювати на консультаціях.

У подальших Інтернет- випусках ми плануємо дати первинну інформацію про особливості роботи психолога -консультанта , дати відповіді на хвилюючі багатьох питання при пошуку психологічної допомоги.

Необхідно звернути увагу на те , що ніколи не пізно починати роботу з проблемою , яка турбує вже довгий час життя . Чудова особливість особистості людини - самовдосконалюватися - дає нам шанс знаходити вихід на кожному етапі нашого життєвого сценарію . Великий російський фізіолог І. П. Павлов у своєму розпорядженні незаперечні науковими фактами з області вищої нервової діяльності людини , щоб зробити висновок: "Людина є , звичайно система в найвищого рівня саморегулююча , сама себе підтримує, відновлюється , виправляється і навіть удосконалюється " .

Активна ( практична) психологія покликана допомогти людині відкрити і затвердити в ньому той психологічний ресурс , який дасть можливість управляти своїм станом , самопочуттям , мисленням. Запитання саморегуляції та формування високої психофізіологічної адаптивності людини є колом моїх наукових інтересів і досвіду.

У людини достатньо сил і розуму , щоб самостійно приймати рішення у своєму житті , в сім'ї , у шлюбі . Сенс психологічної консультації в тому , щоб за допомогою психолога клієнт звернув увагу на ті аспекти свого життя , які залишилися непоміченими , усвідомив джерело своїх позитивних змін , опанував відповідними навичками подолання негативних рис свого характеру , зміг коректувати деякі фізичні вади тіла , зміг відкрито і безпечно спілкуватися в сім'ї , робочому колективі , соціумі.

Тисячу разів права вироблена століттями мудрість: " Прагни зрозуміти іншого - і сам будеш зрозумілий " .

Відгуки про лікаря Дробина Тетяна Борисівна

У нас поки немає відгуків до цього лікаря. Але ви можете їх додати.

Додати відгук