Медичний порталЛікаріКременчукОфтальмолог (окуліст)Дехтяренко Тетяна Володимирівна
Дехтяренко Тетяна Володимирівна

Дехтяренко Тетяна Володимирівна

Офтальмолог (окуліст)

Медичний центр "Віком"
Полтавська область, Кременчук
Медичний центр "Віком", вул. Першотравнева, 43А
Стаж роботи:
19 років
+38 (05366) 2-90-37
+38 (05366) 2-51-63
Сховати карту

Про лікаря

Лікар -офтальмолог 1 категорії

Людей , які можуть похвалитися 100 % зором , на жаль , не багато . Прискорений темп сучасного життя , щоденна робота за комп'ютером , відпочинок перед телевізором - все це самим несприятливим чином впливає на зір. Бажання вирішити раз і назавжди проблеми із зором - одна з головних умов , при якому людина звертається до офтальмолога. Важливо зробити правильний вибір і довірити здоров'я своїх очей професіоналам!

Людині, у якої нічого не болить , власне здоров'я здається чимось незламним , як фортеця . Коли наш зір не погіршується , ми впевнені , що з нами все гаразд . На жаль , почати руйнуватися фортеця може непомітно , а звалитися просто в один момент. Чомусь багато хто вважає , що втрата зору відбувається поступово. І завжди є час на те , щоб зупинити цей процес і повернути його назад . Але це далеко не завжди так.

Перестаньте ставитися до свого хорошого зору , як до чогось належного. Обов'язково періодично проходьте обстеження очей . Зазвичай , якщо нічого не турбує , достатньо з'являтися у офтальмолога 1 раз на рік. Не займайтеся самолікуванням і експериментами народної медицини на своїх очах. Чи не підбирайте самі собі очки за порадою своїх друзів або просто незнайомих людей на ринку . Вчасно приходьте на прийом до офтальмолога і очі порадують Вас своїм хорошим зором.

Відгуки про лікаря Дехтяренко Тетяна Володимирівна

У нас поки немає відгуків до цього лікаря. Але ви можете їх додати.

Додати відгук