Медичний порталЛікаріСімферопольГінекологБабіч Тетяна Юріївна
Бабіч Тетяна Юріївна

Бабіч Тетяна Юріївна

Гінеколог Акушер

КТМО "Університетська клініка" - Перинатальний центр
Крим, Сімферополь
КТМО "Університетська клініка" - Перинатальний центр, вул. Семашко, 8
Стаж роботи:
23 роки
+38 (0652) 37-34-12
cuclinic@mail.ru
Сховати карту

Про лікаря

Головний лікар.

Народилася 11 квітня 1961 року о Дніпропетровську в сім'ї вихідців з Криму. Закінчила з відзнакою Дніпропетровський медичний інститут. Лікар акушер -гінеколог вищої категорії. Член координаційної ради МОЗ України з впровадження заходів у рамках державної програми "Підтримка грудного вигодовування в Україні " .

Протягом трьох років працювала в міській лікарні № 7 м. Дніпропетровська лікарем акушером- гінекологом.

Протягом шести років завідувала пологовим блоком , а потім курирувала реалізацію програми " Безпечне материнство" Донецького регіонального центру охорони материнства і дитинства.

З 1993 року по 2003 роки - асистент , з 2003 року по березень 2011 року - доцент , а нині - професор кафедри акушерства , гінекології та перинатології ФІПО ДонНМУ .

У 2006 році на честь 60 річчя Дитячого фонду організації об'єднаних націй була відзначена почесним знаком за значний внесок та відданість у справі захисту прав дитини в Україні .

Є національним тренером за програмою "Підтримка і пропаганда грудного вигодовування. Ведення партнерських пологів " . Була координатором по східному регіону України трьох проектів ЮНІСЕФ , спрямованих на підготовку й атестацію медичних установ на звання "Лікарня доброзичливого ставлення до дитини " , а також спрямованих на підвищення якості життя жінок з позитивним ВІЛ- статусом і на створення центру розвитку дітей раннього віку в допомогу батькам і медичному персоналу .

Має більше 100 друкованих робіт , монографію "Сімейні пологи : за і проти".

З березня 2011 року - заступник міністра охорони здоров'я Криму .

Відгуки про лікаря Бабіч Тетяна Юріївна

У нас поки немає відгуків до цього лікаря. Але ви можете їх додати.

Додати відгук