Медицинский порталВрачиЖитомирНейрохирургПилипчук Валерий Васильевич

Пилипчук Валерий Васильевич

Нейрохирург

Житомирская областная больница им. О.Ф.Гербачевского
Житомирская область, Житомир
Житомирская областная больница им. О.Ф.Гербачевского, ул. Красного Креста, 3
+38 (0412) 34-34-88
Скрыть карту

О враче

 

врач-нейрохирург

Отзывы о враче Пилипчук Валерий Васильевич

Хробуст Ірина Вікторівна

06.12.2015 в 20:10

Щиро вдячна Валерію Васильовичу, лікарю від Бога, професіоналу свого діла за допомогу в лікуванні мого батька. Пилипчук В.В. зробив своєчасно, швидко, якісно таку необхідну операцію, яка врятувала життя та поставила на ноги хворого. Я захоплююсь такими лікарями, раджу всім, кому потрібна допомога кваліфікованого нейрохірурга. Вражена, що такі молоді спеціалісти можуть бути дійсно фанатами своєї справи. Здоровя Вам, Валерію Васильовичу та довголіття.

Євдокименко Віта Григорівна

26.10.2016 в 17:29

Щиро вдячна Валерію Васильовичу,перш за все :за його доброту,щирість,відвертість,терпіння,професійну та кваліфіковану допомогу в лікуванні мого чоловіка.Зустрічаючи в своєму житті і інших лікарів, я була приємно вражена цією людиною,людиною звеликої літери,яка не тільки надає кваліфіковану допомогу а й у будь який час доби знайде вільну хвилину щоб порадить,проконсультувать і просто підбадьорить.Незважаючи на молодий вік,він просто фанат своєї справи,кваліфікований лікар ,яких у наш час дуже мало.Здоров\"я Вам, Валерій Васильович,довгих років життя,любові ,терпіння ,кар\"єрного росту і залишатись таким ,які ви є

Голованова Ірина Володимирівна

29.03.2017 в 12:21

Шановний Валерію Васильовичу, я від щирого серця Вам вдячна за професійну та кваліфіковану допомогу.\r

Вже п\"ятий рік після операції, яку Ви зробили мені на хребті та поставили мене на ноги. Я дуже Вам вдячна.\r

Таких лікарів насправді дуже мало: кваліфікованих, доброзичливих, професійних і разом з тим таких молодих. Здоров\"я Вам, довгих років життя, кар\"єрного росту.

Добавить отзыв