Медичний порталУстановиКиївЗоомагазинЗоомагазин та ветаптека "Доктор Зоо"
Зоомагазин та ветаптека Доктор Зоо

Зоомагазин та ветаптека "Доктор Зоо"

Зоомагазин , Ветаптека

пр-т. Бажана білий павільйон № 6 , Київ, Київська область
Пн-Нд: 9.00 - 21.00
+38 (044) 383-68-84

+38 (067) 234-35-64
http://www.doktorzoo.com.ua/
Сховати карту

Про установу

Фахівці "Доктор Зоо " мають великий досвід роботи в ветеринарних клініках. Завдяки цьому у нас Ви завжди отримаєте кваліфіковані рекомендації та професійні відповіді на Ваші питання.

Ветеринарна аптека

У нашій аптеці Ви можете придбати лікувальні засоби та препарати для домашніх і сільськогосподарських тварин : собак , кішок , птахів , гризунів , коней , бджіл. Ветеринарна аптека має у своєму асортименті: протипаразитні і протигрибкові засоби , харчові добавки та вітаміни , заспокійливі і імуностимулюючі препарати , гомеопатичні та протизапальні ветпрепарати . Також наша ветаптека пропонує антибіотики для всіх видів тварин , емульсії , крему , мазі , протимаститні кошти , коміри і післяопераційні попони .

Ми пропонуємо для наших клієнтів тільки сертифіковані препарати перевірених виробників: 8in1 , Canina , Biofactory , GEA , Beaphar , Nutri - Vet , Marial , Bayer , ProMeris , Kella , KRKA , Fort dodge , Intervet .

Перш ніж купувати небудь лікарський препарат , обов'язково проконсультуйтеся з нашими фахівцями ( ветеринарними лікарями ) . 

Зоомагазин

У нашому магазині Вас зустрінуть висококваліфіковані фахівці ветеринарної медицини , які завжди раді допомогти Вам у підборі товарів для Ваших улюбленців. Легко і впевнено вони дадуть відповідь на Ваші запитання , нададуть безкоштовну консультацію або залежно від складності проблеми підкажуть куди звернутися . У зоомагазині « Доктор Зоо » представлені різні товари для тварин , птахів , риб і рептилій.

У нас Ви знайдете:

 

  • лікувальні та профілактичні корми дла собак і кішок , таких виробників , як Acana , Eukевanuba , Orijen , Canidae , Royal Canin , Proformance , Purina Pro Plan , Felidae , Iams , Hill's , 1st Choice , Pronature , Advance та ін;
  • корми та ласощі для гризунів і птахів торгових марок Vitakraft , Xtravital , Versele - Laga ( Prestige ) , Vitapol ;
  • професійну косметику і засоби ужитку Bio- Groom , Plush Puppy , ESPREE , # 1 All Systems , Ring5 , Iv San Bernard , Laboratoires Hery , 8in1 , Baldecch .
  • Також наш зоомагазин представлений широким асортиментом іграшок , аксесуарів , посуду , м'яких місць і будиночків для собак , кішок , гризунів таких компаній, як Trixie , Vivog , Ferplast , Karlie , Pet Products , Savic , Moderna .

 

Якщо Ви любитель акваріумістики , нам є , чим Вас порадувати . Устаткування для акваріумів , засоби по догляду за водою і акваріумними рослинами , таких відомих брендів , як Sera , Zoo- Med , Tetra , годівниці і корми для риб , а також різні види акваріумів не залишать Вас байдужим.

Спеціалісти

Ветеринар

Відгуки про Зоомагазин та ветаптека "Доктор Зоо"

У нас поки немає відгуків до цієї установі. Але ви можете їх додати.

Додати відгук