Медичний порталУстановиКиївЗоомагазинІнтернет-зоомагазин "Korm.com.уа" - Мережа зоомагазинів "Лап-Усик"
Інтернет-зоомагазин Korm.com.уа - Мережа зоомагазинів Лап-Усик

Інтернет-зоомагазин "Korm.com.уа" - Мережа зоомагазинів "Лап-Усик"

Зоомагазин

Київ , Київ, Київська область
+38 (044) 205-34-15
Lapusik@lessi.com.ua
http://korm.com.ua/
Сховати карту
Філії:
Мережа зоомагазинів "Лап-Усик"
вул. Луначарського, 22
Мережа зоомагазинів "Лап-Усик"
пр. Героїв Сталінграду, 12
Мережа зоомагазинів "Лап-Усик"
вул. Княжий Затон, 9
Мережа зоомагазинів "Лап-Усик"
вул. Златоустівська, 44

Про установу

Наш зоомагазин - це відмінна можливість придбати будь-який товар для вашого вихованця , яким би екзотичним і вимогливим він не був. Інтернет- зоомагазин володіє більш широким асортиментом всіх необхідних вашому домашньому улюбленцю товарів , а також може запропонувати значно приємніші ціни . Таким чином , ви економите свій час і гроші , а ваш вихованець отримує краще харчування , засоби догляду , іграшки та інші радощі .

Зоотовари в Києві

Зоотовари в Києві від нашого онлайн магазину розташовані в тематичних категоріях , які дозволять вам швидко знайти все необхідне для птахів , собак , котів , гризунів , тхорів , рептилій та інших домашніх тварин. У нас ви знайдете не тільки популярні й традиційні зоотовари , такі як корм для кішок або аксесуари для собак , але й рідкісні продукти , предмети , літературу , призначені для екзотичних або вибагливих істот.

Всі товари для тварин від нашого магазину - це гарантовано якісні вироби від кращих вітчизняних та закордонних виробників.

Доставка і оплата замовлень

Товари та корми для тварин з нашого інтернет каталогу будуть доставлені вам в будь-яку точку України . І це - ще одна незаперечна перевага нашої пропозиції , як для тварин , так і для їх господарів. Жителі Києва можуть оплатити своє замовлення готівкою при отриманні , а для інших покупців доступний безготівковий розрахунок .

Ми також приготували приємні сюрпризи для постійних покупців , які можуть скористатися послугами дисконту і купувати все необхідне для своїх вихованців ще вигідніше !

Подаруйте турботу своїм вихованцям і вони сповна віддячать вас своєю любов'ю і теплом.

Спеціалісти

Ветеринар

Відгуки про Інтернет-зоомагазин "Korm.com.уа" - Мережа зоомагазинів "Лап-Усик"

У нас поки немає відгуків до цієї установі. Але ви можете їх додати.

Додати відгук