Медичний порталУстановиМиколаївМедичний центрМедичний центр "Валео"
Медичний центр Валео

Медичний центр "Валео"

Медичний центр , Лабораторія

вул. Московська, 46 А , Миколаїв, Миколаївська область
Пн-Пт: 7.30 - 20.00 Сб: 8.00 - 17.00
+38 (0512) 47-38-28
+38 (0512) 76-74-78
+38 (050) 755-96-37
+38 (098) 459-70-80
info@valeo.net.ua
http://valeo.ua/
Сховати карту

Про установу

Наш центр - це сучасний клінічний комплекс, побудований за системою «все в одному». Всі види медичної допомоги, необхідної для підтримання здоров'я і діагностики, пропонуються «під одним дахом», пацієнт може отримати їх в одному будинку, не втрачаючи часу на походи по поліклініках.

Ми володіємо власною сучасною клінічною базою, оснащеної апаратурою, що відповідає європейським стандартам і лабораторією з ексклюзивним обладнанням. Високий професіоналізм - це те, що вигідно відрізняє клініку на ринку медичних послуг. 

Комфортні умови, індивідуальний підхід, доброзичливий персонал - відображення нашого дбайливого ставлення до пацієнтів.

Національний Бізнес-рейтинг визначає підприємства, які отримали перевагу над конкурентами у своєму виді діяльності на національному рівні. За результатами Бізнес - рейтингу підприємству ТОВ НВО «Біологічні технології» було присвоєно звання «Лідер Галузі». 

Ми нагороджено Національним сертифікатом та золотою медаллю «Лідер Галузі 2012», що свідчить про визнання нашого провідного становища у сфері надання медичних послуг населенню.

Медичний центр «Валео» сьогодні це:

  • відома на Україні торгова марка;
  • сучасна клініка «Валео», що надає послуги з діагностики та лікування різних захворювань для всіх вікових груп в області гінекології, ендокринології, урології, кардіології, неврології, дерматовенерології, хірургії, педіатрії та багатьох інших;
  • високотехнологічна аккредованная лабораторія »Валео» з обладнанням останнього покоління, представлена п'ятьма профільними відділами, які виконують широкий спектр аналізів (будь-які необхідні аналізи Ви можете здати безпосередньо в центрі, в тому числі і анонімно)
  • різні комплексні діагностичні і лікувальні програми.

Спеціалісти

Педіатр, Психотерапевт, Терапевт, Гінеколог, Уролог, Кардіолог, Гастроентеролог, Невролог, Ендокринолог, Хірург, Отоларинголог (ЛОР), Мамолог, Алерголог, Косметолог, Лаборант, Дерматолог, Сексолог / сексопатолог

Відгуки про Медичний центр "Валео"

У нас поки немає відгуків до цієї установі. Але ви можете їх додати.

Додати відгук