Медичний порталЛікаріЖитомирРентгенологМангушев Олександр Юрійович
Мангушев Олександр Юрійович

Мангушев Олександр Юрійович

Рентгенолог

Науково - лікувальний реабілітаційний центр "Асклепій"
Житомирська область, Житомир
Науково - лікувальний реабілітаційний центр "Асклепій", вул. Вокзальна, 12
Стаж роботи:
36 років
+38 (0412) 55-12-49
Сховати карту

Про лікаря

Спеціальність: Лікар-рентгенолог.

Категорія: Вища.

Освіта:

У 1992 р закінчив з відзнакою Івано-Франківський медичний інститут.

Після проходження інтернатури при Вінницькому Державному Інституті отримав кваліфікацію лікаря-радіолога, фахівця рентген-діагностики, комп'ютерної томографії та ультразвукової діагностики.

Регулярно бере участь у міжнародних конференціях проводяться в Україні та Європі, конгресах Північно-Американської Асоціації радіологів в США і Європейської Асоціації радіологів в Австрії.

Олександр Юрійович є дійсним членом Європейської Асоціації радіологів.

У коло найбільших професійних інтересів входять питання застосування комп'ютерної і магнітно-резонансної томографії в нейрорадіології та онкології як у дорослих, так і в педіатрії.

Досвід роботи: 

З 1981 по 1986 рік працював фельдшером на Житомирській станції швидкої та невідкладної допомоги.

З початку інтернатури 1992 р. до 1997 р. року працював на посаді лікаря-рентгенолога кабінету рентген-діагностики та комп'ютерної томографії у Житомирському обласному діагностичному центрі.

З 1997 року по 2010 рік працював в обласній клінічній лікарні ім. А.Ф. Гербачевського в кабінеті комп'ютерної та магнітно-резонансної томографії. Під час роботи в обласній лікарні за сумісництвом працював лікарем кабінету УЗД.

З 2010 по 2011 був завідувачем відділення комп'ютерної та магнітно-резонансної томографії в Кіберклініці Спіженка, м. Київ.

З 2009 по 2011 рік був аплікаційними спеціалістом КТ та МРТ представництва ToshibaMedicalSystems в Україні, проводив підготовку лікарів до роботи на КТ та МРТ.

З 2011 року працює лікарем-рентгенологом кабінетів КТ та МРТ НЛРЦ "Асклепій". Проходив навчання у провідних клініках Австрії, Німеччини, Хорватії.

Відгуки про лікаря Мангушев Олександр Юрійович

У нас поки немає відгуків до цього лікаря. Але ви можете їх додати.

Додати відгук