Медичний порталЛікаріДонецькОртопед-травматологКравченко Олександр Володимирович
Кравченко Олександр Володимирович

Кравченко Олександр Володимирович

Ортопед-травматолог

Клініка мікрохірургії
Донецька область, Донецьк
Клініка мікрохірургії, вул. Артема, 106
Стаж роботи:
28 років
+38 (062) 311-12-47,
+38 (062) 311-05-08
mail@microsurgery.net.ua
Сховати карту

Про лікаря

К.м.н. , лікар ортопед- травматолог , фахівець з хірургії кисті , мікрохірургії , естетичної хірургії , доцент кафедри травматології , ортопедії та ХЕС Донецького національного медичного університету ім.М.Горького .

Закінчив 1 лікувальний факультет Донецького медичного інституту ім.М.Горького в 1988 році. Інтернатуру з травматології та ортопедії проходив на базі Обласної клінічної травматологічної лікарні м. Донецька. З 1990 року працює у відділенні мікрохірургії кисті Обласної клінічної травматологічної лікарні м. Донецька. Спеціалізацію з мікрохірургії проходив в 1990 році на базі НІІКЕХ м.Київ та в 1991р. ВНЦХ м.Москва . У 1998 році захистив кандидатську дисертацію на тему: « Пластика дефектів пальців кисті острівковими нейроваскулярними клаптями ».

З 2000 року працював асистентом , а потім і доцентом кафедри травматології ортопедії та ХЕС ДонНМУ ім.М.Горького . В даний час є навчальним доцентом кафедри.

Член суспільства травматологів - ортопедів Донецької області , асоціації хірургів кисті України , товариства пластичних , реконструктивних і естетичних хірургів Росії . Учасник українських та міжнародних конференцій з питань травматології та ортопедії , хірургії кисті , естетичної хірургії , пошкоджень периферичної нервової системи.

Автор великої кількості наукових праць і винаходів з лікування травм і захворювань кисті , реплантації кінцівок , пластичної та реконструктивної хірургії , хірургії периферичної нервової системи.

Відгуки про лікаря Кравченко Олександр Володимирович

До цього лікаря, коментарі поки тільки на Російській мові.
Переглянути коментарі Російською мовою

Додати відгук