Медичний порталЛікаріЗапоріжжяПсихологГаркавець Ольга Миколаївна
Гаркавець Ольга Миколаївна

Гаркавець Ольга Миколаївна

Психолог

Запорізька область, Запоріжжя
Центр розвитку і навчання "Лаванья"
Стаж роботи:
5 років
sunaka@list.ru
Skype: sunakasun

Про лікаря

Освіта
1. Вища. Запорізький Національний Університет за спеціальністю "психолог" 2012,
Центр допомагає психології "Лінія часу", Москва, Професійна Психотерапевтична Ліга.
Сертифікат підвищення кваліфікації. Пройшла повний практико-орієнтований курс 12-денного семінару-тренінгу (120 академічних годин, в тому числі 30 годин супервізії) за клієнто-центрованої психотерапії, навчальний курс з арт-терапії.

Досвід психологічної практики 2 роки.
Займаюся індивідуальним і сімейним консультуванням, веду групи з арт-терапії в центрі розвитку і навчання "Лаванья", проводжу семінари для батьків, презентації пісочної терапії та асоціативно-метафоричних карт, як інструменту психолога;відповідаю на запитання підлітків у газеті "Субота плюс", там же публікую статті з дитячої психології.
Робота з проблемами

Сімейні проблеми: розлучення (відновлення цілісності особистості кинутого чоловіка), криза в сімейних відносинах, молода сім'я та їх батьки.
Проблеми з дітьми (агресія, гіперактивність, занижена або завищена самооцінка, кризу 6-7 років, проблеми підліткового періоду)
Почуття провини після аборту, проблема вибору.

Мене звуть Ольга Гаркавець. Я - сімейний психолог. Психологія - це мій спосіб життя, моя професійна сфера тісно злилася з особистим життям і хобі. В роботі спираюсь на інтуїцію та професійні знання. Подвійне освіта (психолог і філолог) допомагає мені говорити з клієнтом на його мові. Мій головний принцип - кожна людина унікальна, будь-який прояв почуттів має право на існування.
Своїм клієнтам я допомагаю перетворити проблеми в задачі і ми разом знаходимо шляхи їх вирішення. Працюю як з дітьми, так і з дорослими. Дитина - це дзеркало сім'ї, тому найшвидших результатів корекції його поведінки вдається досягти при тісному контакті з батьками, коли вони готові до співпраці.

Використовую багато техніки арт-терапії (пісочна терапія, робота з кольором, колірний тест відносин, техніка автопортрета, монотипія, акватипия, написання хокку, асоціативно-метафоричні карти), техніки клієнто-центрованої терапії.

Я обов'язково укладаю з клієнтом терапевтичний контракт, щоб в процес роботи він чітко розумів: чого і як ми досягли, які зміни в його житті сталися після наших сесій. Не завжди клієнт йде задоволеним, дуже часто наша спільна робота піднімає з глибин його несвідомого багато неприємного. Я допомагаю розібратися з цими знахідками, клієнт знає, що я поруч і підтримую його.
Використовувані підходи і техніки

Використовую техніки клієнто-центрованої терапії, а також арт-терапію: асоціативно-метафоричні карти, пісочна терапія, робота з кольором, колірний тест відносин, техніка автопортрета, монотипія, акватипия, написання хокку.

Відгуки про лікаря Гаркавець Ольга Миколаївна

У нас поки немає відгуків до цього лікаря. Але ви можете їх додати.

Додати відгук