Медичний порталЛікаріКиївВертебрологДанилов Ігор Михайлович
Данилов Ігор Михайлович

Данилов Ігор Михайлович

Вертебролог

Київська область, Київ
Клініка вертеброревітології І.М. Данилова вул. Лаврська, 11
+38 (044) 254-41-39
tovnak@ukr.net

Про лікаря

Академік, професор, автор методу вертеброревітології, відомий фахівець із захворювань хребта в країнах не тільки ближнього, але й дальнього зарубіжжя, завдяки розробленому ним методу лікування з усунення гриж міжхребцевих дисків нехірургічним шляхом.

Даний метод був створений Ігорем Михайловичем понад двадцять років тому і отримав свій подальший розвиток, як альтернатива хірургічним методам лікування дегенеративно-дистрофічних захворювань хребта, таких як протрузії і грижі міжхребцевих дисків. За цей час тисячі пацієнтів з різних країн світу отримали шанс на повноцінне життя. Якість результату лікування кожного випадку підтверджено і документально зафіксовано МРТ-знімками.

Метод вертеброревітології, розроблений Ігорем Михайловичем, спрямований на відновлення біомеханіки хребта. Завдяки універсальності методу Данилова, створюються (оптимізуються) необхідні умови для регенерації диска, тобто усуваються не тільки слідства (протрузии, грижі), але і сама причина захворювання.

Суть втіленої доктором Даниловим ідеї, укладеної в методі вертеброревітології, найкращим чином відповідає тенденціям сучасної прогресивної медицини. Вона зводиться, в першу чергу, до активізації резерву організму хворого, збереженню цілісності тканин хребта. Це є безперечною перевагою в порівнянні з хірургічним втручанням з неминучими після операції на хребті ускладненнями, в тому числі і рецидивами гриж.

Ефективність нехірургічного методу лікування Данилова підтверджується МРТ-знімками до і після лікування, а результат відстежується протягом декількох років. Даний метод унікальний і не має аналогів у світовій медичній практиці.

Ігор Михайлович Данилов живе і працює в м.Києві (Україна). Має власну клініку. Клініка вертеброревітології І.М. Данилова розташована за адресою: Сайт Клініки: http://vertebrolog.com

У 2010 році вперше вийшла науково-популярна книга Ігоря Данилова «Остеохондроз для професійного пацієнта», яка стала справжній бестселером.

Відгуки про лікаря Данилов Ігор Михайлович

До цього лікаря, коментарі поки тільки на Російській мові.
Переглянути коментарі Російською мовою

Додати відгук