Угода кофіденційності та правила корістування

Медичний порталУгода кофіденційності та правила корістування

Угода кофіденційності

1. Ця Угода діє відносно інтернет-сайту http://uadoc.com.ua (далі «Сервіс » ), що надається ФОП Медведніков К.В., ФАКТИЧНА АДРЕСА (далі - «Власник»).

2. Ця Угода є договором приєднання, використання Користувачем Сервісів свідчить про приєднання Користувача до даної Угоди повністю і підтверджує його згоду з наступними умовами.

3. При використанні Користувачами Сервісів Власник здійснює збір та обробку даних користувача, а саме:

3.1. даних, що надаються Користувачем , як при заповненні реєстраційних форм Сервісі , так і в процесі користування сервісом (як то ПІБ, адреса, номера телефонів і т.п.) ;

3.2. файли cookie;

3.3. IP- адреси;

3.4. параметри та настройки інтернет-браузерів.

4. Власник включає дані користувача до бази персональних даних інтернет -користувачів з моменту, коли Користувач вперше починає користуватися Сервісами , а також постійно весь період, протягом якого Користувач користується послугами Сервісов. Термін зберігання даних складає період, протягом якого Користувач користується послугами Сервісів, а також п'ять наступних років після закриття аккаунта Користувача на відповідному Сервісі і закінчення користування послугами Сервісів.

5. Власник здійснює обробку персональних даних користувача будь-якими способами з метою належного надання Користувачу послуг ( ідентифікація, аутентифікація, авторизація, відновлення пароля, передачі інформаційних матеріалів за передплатою користувача, відповідей на запити та листи користувача, а також для інших дій, час від часу необхідних для належного надання послуг сервісів).

6. Власник використовує персональні дані для таргетингу рекламних та/або інформаційних матеріалів за віком, статтю, іншими даними, для проведення статистичних досліджень; будь-якими іншими способами.

7. Власник має право передати персональні дані, базу персональних даних, в яку включені персональні дані Користувача, повністю або частково будь-яким третім особам без повідомлення про це Користувача у наступних випадках: особам, у ведення, володіння або власність яких передано Сервіси; особам, які є пов'язаними/афілійованими з Власником; новому власнику та/або власникам Сервісу для обробки в цілях, передбачених цією Угодою; іншим користувачам сервісів (як фізичним, так і юридичним особам), якщо на Сервісі передбачено відповідний функціонал.

8. При використанні Користувачем Сервісу, на інтернет- сторінках Сервісів можуть бути присутніми коди інтернет-ресурсів третіх осіб , внаслідок чого такі треті особи отримують дані, зазначені в пунктах 3.2 , 3.3 та 3.4 цієї Угоди. Такими інтернет-ресурсами третіх осіб є:

8.1. системи по збору статистики відвідувань сервісів (наприклад , лічильники bigmir.net, Google Analytics і т.д.);

8.2. соціальні-плагіни (блоки) соціальних мереж (наприклад , Facebook тощо);

8.3. системи банеропоказів (наприклад , AdRiver т.п.);

8.4. інші ресурси .

9. Користувач має всі права щодо захисту його персональних даних, передбачених чинним законодавством України, зокрема, Законом України «Про захист персональних даних».

10. Обробка персональних даних здійснюється в дата-центрах, де розміщується обладнання, що забезпечує функціонування сервісів. Власник приймає всі передбачені законодавством заходи для захисту персональних даних користувача, зокрема, обробка даних здійснюється на обладнанні, яке знаходиться в охоронюваних приміщеннях з обмеженим доступом.

11. Власник має право змінювати умови цієї Угоди в односторонньому порядку. У цьому випадку всі зміни будуть опубліковані за адресою http://uadoc.com.ua/privacy і будуть обов'язковими для користувача через 10 днів з дня такої публікації.

Правила користування інтерактивними ресурсами сайту UADoc.com.ua

Мета правил - позначити межі, дотримання яких необхідно для використання всіх сервісів сайту uadoc.com.ua. Правила сформульовані з урахуванням законодавства України.

Загальні положення:

Адміністрація сайту визначає правила поведінки на ньому і залишає за собою право вимагати їх виконання від відвідувачів.

Незнання правил не звільняє від необхідності їх виконання. Розміщення будь-якого повідомлення на сайті автоматично означає Вашу згоду з цими правилами та з необхідністю їх дотримання.

Всі права на будь-які матеріали, опубліковані на сайті, захищені у відповідністі з українським та міжнародним законодавством про авторське право і суміжні права.

Матеріали, відмічені знаком "Реклама" публікуються на правах реклами.

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст рекламних матеріалів та інформаційних статей, коментарів і матеріалів користувачів, які розміщені на сторінках сайту, а також за наслідки їхньої публікації та використання. Думка авторів статей, коментарів та інших публікацій, розміщених на наших сторінках, можуть не збігатися з думками і позицією редакції.

Адміністрація сайту не несе жодної відповідальності за збитки, понесені в результаті використання або невикористання його інформації та сервісів.

Користування ресурсом :

Відвідувачем сайту може стати кожен, хто зайде за адресою uadoc.com.ua.

Використовувати інтерактивні ресурси сайту може кожен, хто зареєструється, вказавши свої ім'я, прізвище і діючу електронну адресу.

Інтерактивні ресурси сайту:

Інтерактивні ресурси сайту призначені для обміну думками з тематики, заданої в темі ресурсу.

Учасники інтерактивних ресурсів сайту можуть створювати власні текстові повідомлення, а також коментувати і вести обмін думками з тематики повідомлення, опублікованого іншими користувачами.

Модератор має право переносити повідомлення в інший розділ, якщо, на його думку, вони відносяться до іншої тематики.

Не забороняються, але і не вітаються повідомлення, які не стосуються обговорюваної тематики .

На сайті заборонено:

Заклики до насильницької зміни чи повалення конституційного ладу або до захоплення державної влади; заклики до зміни адміністративних меж або державного кордону України, порушення порядку, встановленого Конституцією України; заклики до погромів, підпалів, знищення майна, захоплення будівель або споруд , насильницького виселення громадян; заклики до агресії або до розв'язування військового конфлікту.

Прямі й непрямі образи кого-небудь, зокрема , політиків, чиновників, журналістів, користувачів ресурсу, у тому числі з національної, етнічної, расової чи релігійної приналежності, а також шовіністичні висловлювання.

Нецензурні вислови, висловлення порнографічного, еротичного чи сексуального характеру.

Будь-яка образлива поведінка по відношенню до авторів статей і всіх учасників ресурсу.

Висловлювання, метою яких є навмисне провокування різкої реакції інших учасників ресурсу.

Реклама (не узгоджена з Адміністрацією Сайту), комерційні повідомлення, а також повідомлення, які не мають інформаційного навантаження і не стосуються тематики ресурсу.

Будь-які повідомлення та інші дії, які заборонені законодавством України.

Категорично заборонено флуд (множинне повторення текстових заготовок).

Модерування:

Інтерактивні ресурси (анкети лікарів, відгуки та повідомлення користувачів, статті, матеріали рубрики запитань і відповідей та інше) є постмодерованими. У разі, якщо на те або інше повідомлення надійшли скарги від користувачів, модератор читає повідомлення після їх розміщення на ресурсі.

Якщо модератор, прочитавши повідомлення, вважає, що воно порушує правила ресурсу, він має право видалити його.

Кожен користувач так само може поскаржитися на коментар.

Якщо ви не згодні з рішенням модератора, ви можете написати в службу підтримки uadoc.info@gmail.com, зазначеної в контактах сайту.

Підсумкові положення:

Адміністрація залишає за собою право вносити зміни в ці правила. Зміни набувають чинності з моменту опублікування нової редакції правил на Сайті.

Адміністрація сайту може позбавити права користування сайтом учасника, який систематично порушує ці правила.

Адміністрація сайту не несе відповідальності за висловлювання користувачів сайту.

Адміністрація завжди готова взяти до уваги побажання і пропозиції будь-якого учасника сайту щодо роботи ресурсу.

Відповідальність за повідомлення та інший контент на Сайті несе користувач, який їх розмістив.