Медичний порталУстановиДніпропетровськДіагностичний центрОб'єднання діагностичних центрів комп'ютерної томографії "Євро Сервіс Україна"
Об'єднання діагностичних центрів комп'ютерної томографії Євро Сервіс Україна

Об'єднання діагностичних центрів комп'ютерної томографії "Євро Сервіс Україна"

Діагностичний центр

пл. Жовтнева, 14, Дніпропетровськ, Дніпропетровська область
+38 (0562) 39-76-26
Fax: +38 (0562) 39-76-26
http://www.euroservice.dp.ua/
Сховати карту

Про установу

Світова медична наука ХХІ століття немислима без застосування сучасних високотехнологічних методів діагностики та лікування. При цьому слід зазначити, що спіральна рентгенівська комп'ютерна томографія відноситься до категорії найбільш поширених методик, яка є обов'язковою для діагностики різних захворювань у провідних світових клініках.

Об'єднання діагностичних центрів комп'ютерної томографії "Євро Сервіс Україна" почало свою діяльність з 16 вересня 2010 року. Установи оснащені єдиними в м. Дніпропетровську суперсучасними 16-зрізового томографомі PHILIPS MX 8000 IDT. Відмінними рисами даного апарату є висока швидкість і якість проведення обстеження, які не мають аналогів в місті. Так, за один оборот трубки, що триває 0,75 сек, проводиться 16 зрізів досліджуваної області з інтервалом в 1 мм, що дозволяє діагностувати найдрібніші патологічні утворення людського організму. Висока швидкість роботи апарату дозволяє скоротити загальний час обстеження пацієнта до 10-12 сек, що на 30-40% знижує дозу рентгенівського опромінення в порівнянні з менш сучасними апаратами комп'ютерної томографії.

Показання до обстеження на спіральному комп'ютерному томографі дуже різноманітні - це патологія черепа і головного мозку, хребта та опорно-рухового апарату, захворювання внутрішніх органів, очні, ЛОР та стоматологічні захворювання. Слід також зазначити, що комплектація спірального комп'ютерного томографа у діагностичному центрі "Євро Сервіс Україна" повністю відповідає існуючим європейським і світовим стандартам. Апарат оснащений сучасним електронним шприцом MEDRAD для дозованого внутрішньовенного введення спеціальних контрастних речовин, що дозволяє значно підвищити інформативність проведених досліджень.

Суперсучасне програмне забезпечення комп'ютерного томографа PHILIPS MX 8000 IDT дозволяє отримати високоякісні реформації в будь-якій довільній площині, об'ємні 3D-зображення, а також дає можливість проводити найскладніші вузькоспеціалізовані дослідження патології судин голови, шиї, органів грудної черевної порожнини, а також нирок і органів малого тазу.

Кожен пацієнт відразу після обстеження отримує на руки офіційний висновок висококваліфікованих фахівців і якісну плівку, роздруковану на спеціальному медичному сухому принтері SONY. При необхідності повний протокол проведеного дослідження може бути збережений на компакт-диск, що дозволяє провести дистанційну консультацію даного випадку будь-якими фахівцями світових клінік.

Важливим моментом роботи діагностичних центрів «Євро Сервіс Україна» є надзвичайно раціональна і виважена цінова політика, розрахована на середньостатистичного жителя України - розцінки на дослідження на кілька позицій нижче, ніж в аналогічних установах. При цьому якість обстеження і рівень сервісу повністю відповідають світовим стандартам.

Коментарі

У нас поки немає коментарів до цієї установи. Але ви можете їх додати.

Додати коментар