Медичний порталУстановиДніпропетровськОптикаМагазин-салон "ОПТИКА"
Магазин-салон ОПТИКА

Магазин-салон "ОПТИКА"

Оптика

вул. Червона, 3-А , Дніпропетровськ, Дніпропетровська область
Пн-Сб: 9.00 - 19.00, Нд: 9.00 - 15.00
+38 (056) 744-85-16,
+38 (0562) 31-85-83
http://оптика.dp.ua/
Сховати карту
Філії:
Магазин-салон "ОПТИКА"
вул. Комбрига Петрова, 2
Магазин-салон "ОПТИКА"
пл. Жовтнева, 4
Магазин-салон "ОПТИКА"
вул. Героїв Сталінграда, 118-А

Про установу

У наших салонах ви можете отримати професійну консультацію лікаря-офтальмолога, пройти комп'ютерну діагностику зору і замовити окуляри будь-якого ступеня складності, а також контактні лінзи і аксесуари до них. Наші фахівці займаються контактної корекцією зору без хірургічного втручання, ортоптичного лікуванням косоокості, короткозорості, далекозорості. 

У салонах "ОПТИКА" ви можете підібрати собі коригуючі окуляри з мінеральними або полімерними лінзами, сонцезахисні окуляри з діоптріями і без, а також окуляри-тренажери, окуляри-антифари для водіїв, окуляри для роботи за комп'ютером, м'які контактні лінзи. Ми представляємо широкий вибір медичних оправ, від категорії економ класу до ексклюзивних моделей відомих світових виробників. 

Завдяки відвідуванню нами міжнародних оптичних виставок, ми співпрацюємо з компаніями з виробництва та продажу полімерної лінзи провідних виробників: ESSILOR, SEIKO, NIKON, RODENSTOK, ZEISS, STARVISION. 

Для цінителів краси і розкоші ми надаємо можливість оцінити і придбати колекцію всесвітньо відомих брендів (за адресою м.Дніпропетровськ, пл. Жовтнева, 4, в будівлі Медакадемії). 

Для сучасних чоловіків, що вміють цінувати красу і елегантність, в наших салонах представлені колекції Holemans, Ermenegildo Zegna, Jaguar. 

Жінкам з сильною індивідуальністю, що володіє істинним жіночим шармом витонченості і самодостатністю - пропонуємо колекції брендів Furla, Escada, Givenchy. 

Хіт сезону - колекція Chopard, медичні оправи і сонцезахисні окуляри з традиційним золотим напиленням в 23 карата. Chopard є спонсором Каннського кінофестивалю і виробником "Пальмової гілки". 

Також в салонах "ОПТИКА" завжди в наявності є недорогі, якісні оправи та аксесуари до них. Наші знижки та акції приємно здивують Вас. 

Для людей, які ведуть активний спосіб життя, ми пропонуємо великий вибір м'яких контактних лінз з самих різних матеріалів. В асортименті наших магазинів - торичні лінзи для корекції астигматизму, а також - кольорові контактні лінзи, що міняють колір очей. У нас ви зможете придбати також засоби догляду за лінзами - розчини, очищувачі, зволожуючі краплі, аксесуари до лінз. 

Вся наша продукція сертифікована, має державну реєстрацію, висновки санітарно-епідеміологічної експертизи, дозвіл для застосування в медичній практиці. 

У всіх наших салонах Ви можете пройти комп'ютерну діагностику зору, а на житловому масиві Перемога-6, за адресою бульвар Слави 7, та на вул. Червона 3-Апройти повне офтальмологічне обстеження. Також в цих салонах Оптика в Дніпропетровську працює дитячий лікар-офтальмолог

Сьогоднішня конкуренція змушує покупця вибирати кращу якість придбаної продукції, а керівників і продавців - прагнути до досконалості і виправдовувати довіру своїх клієнтів. Наші фахівці нададуть кваліфіковану допомогу в підборі оптики для Вас. 

Відвідайте салони "ОПТИКА" - ми завжди Вам раді!

Спеціалісти

Офтальмолог (окуліст)

Відгуки про Магазин-салон "ОПТИКА"

У нас поки немає відгуків до цієї установі. Але ви можете їх додати.

Додати відгук