Медичний порталУстановиЛуцькМедичний центрЦентр репродуктивної медицини
Центр репродуктивної медицини

Центр репродуктивної медицини

Медичний центр , Діагностичний центр, Клініка

Луцький район, с. Боголюби, вул 40 Років Перемоги , Луцьк, Волинська
+38 (0332) 20-07-02
+38 (099) 44-55-404
bogolubu@gmail.com
http://www.bogolybu.com.ua/
Сховати карту

Про установу

Боголюби – це дуже мальовниче місце на околиці Луцька, воістину «Богом любиме».

Ви можете впевнитися, що назвали його так недарма, як тільки вдихнете місцеве цілюще повітря. Всім відомо – люди лікарень не люблять і намагаються уникати. Але, повірте, Центру Репродуктивної Медицини Боголюби це не стосується. Персонал Центру – не лише висококваліфіковані спеціалісти, але й просто – душевні люди, щедрі на сердечне тепло.

 

Послуги:

- Штучне запліднення

- Консультативна гінекологія

- Оперативна гінекологія

- Урологія

- Супровід вагітності

- Лабораторна діагностика

 

Заснування Центру Репродуктивної Медицини Боголюби нерозривно пов’язане з ім’ям, зав.гінекологічним відділенням ВОКЛ заслуженого лікаря України Петровського Валентина Францевича.За свою професійну діяльність він пролікував і прооперував десятки тисяч жінок та допоміг тисячам подружніх пар народити здорових діток.

Достойно  продовжує справу свого батька Петровський Вадим Валентинович, котрий широко запровадив малоінвазивну лапароскопічну хірургію. Лапароскопічні операції органо- і тканинозберігаючі, менш травматичні, крововтрати мінімальні, період реабілітації після них становить 1-3 доби. Після таких операцій швидко відновлюється функція органів.

За Боголюбами давно закріпилась слава поборника безпліддя, і багато жінок з Волині і ін. регіонів України приїздять за допомогою саме сюди. Але на сьогодні,збільшилась кількість форм жіночого безпліддя і значно зросла кількість чоловічого безпліддя,  щоб допомогти безплідній парі часто вже не достатньо консервативної терапії або хірургії і доводиться обирати як метод екстракорпоральне запліднення, тобто штучне.

Так виникла необхідність створення Центру Репродуктивної Медицини, де були б представлені сучасні  допоміжні репродуктивні технології. За сприяння обласної влади такий центр на Волині відкрито. Дякувати Богу, знайшлись люди – свідомі інвестори, котрі допомогли придбати найсучасніше, високотехнологічне японське та європейське обладнання. Таким чином, ЦРМБ оснащено на рівні кращих вітчизняних та європейських клінік. До роботи залучились висококваліфіковані лікарі гінекологи з багаторічним успішним досвідом роботи.  Вся команда центру – добросовісні висококваліфіковані фахівці, котрі вболівають за кожного пацієнта як за рідну близьку людину.

На сьогодні рівень допомоги в Центрі Репродуктивної Медицини Боголюби відповідає кращим світовим стандартам, демонструє високі показники настання вагітності після застосування допоміжних репродуктивних технологій  і одужання після проведення гінекологічних малоінвазивних оперативних втручань.

Відгуки про Центр репродуктивної медицини

У нас поки немає відгуків до цієї установі. Але ви можете їх додати.

Додати відгук