Медичний порталЛікаріЧеркасиАкушерЗеленько Андрій Володимирович
Зеленько Андрій Володимирович

Зеленько Андрій Володимирович

Акушер Гінеколог

КЗ Черкаський міський пологовий будинок "Центр матері та дитини" ЧМР
Черкаська область, Черкаси
КЗ Черкаський міський пологовий будинок "Центр матері та дитини" ЧМР, вул. Чехова, 101
Стаж роботи:
35 років
+38 (0472) 43-12-05
roddom101@ukr.net
Сховати карту

Про лікаря

Операційний блок №1, в.о.з1954 року народження. У 1981 році закінчив Одеський медичний інститут ім. Пирогова за фахом "лікувальна справа".

З 1982 року розпочалася професійна трудова діяльність в Бобринецькій ЦРЛ лікарем акушер-гінекологом.

За свої професійні досягнення неодноразово призначався завідувачем акушерського відділення у закладах, де працював, а саме у Бобринецькій ЦРЛ, у шпиталі Збройних сил  Радянської  армії  у  Німеччині,  у  Черкаському  пологовому будинку №2.

З 1998 року призначений на посаду головного лікаря Черкаського пологового будинку № 1, де працює  і на даний час.

Головний лікар Зеленько Володимир Миколайович дбає про добре ім’я пологового будинку, сприяє впровадженню нових доступних, простих, ефективних, малозатратних і абсолютно безпечних технологій в акушерсько-гінекологічній справі, що дало ряд позитивних результатів. Зокрема: зросла кількість нормальних пологів з 23 до 64%, зменшилась необхідність застосування медикаментів, зросла до 83,7% кількість дітей, які народились здоровими.

Доброзичливе ставлення, висококваліфікована і своєчасна медична допомога, комфортні умови, максимально наближені до домашніх - основні реальні критерії сьогоднішнього дня. Саме вони підносять на високий рівень установу в очах пацієнтів- мешканців не лише м.Черкас, а і всієї області.

І, незважаючи на додаткові навантаження, головний лікар та увесь медичний персонал не без гордості щиро радіє за кожну жінку, яка вирішила продовжити свій рід саме з КЗ "Черкаського міського пологового будинку "Центру матері та дитини".авідувача відділенням.

Відгуки про лікаря Зеленько Андрій Володимирович

У нас поки немає відгуків до цього лікаря. Але ви можете їх додати.

Додати відгук