Медичний порталЛікаріІвано-ФранківськХірургВовчук Володимир Миколайович
Вовчук Володимир Миколайович

Вовчук Володимир Миколайович

Хірург

Івано-Франківська область, Івано-Франківськ
Івано-Франківська центральна міська клінічна лікарня вул. Гетьмана Мазепи, 114
+38 (03422) 2-33-31
cklinic@ukr.net

Про лікаря

Народився у 1957р. в с. Цінева Рожнятівського району Івано-Франківської області. Одружений, виховав двох доньок. Вища категорія з організації та управління охороною здоров`я, перша - з хірургії.

Випускник Івано-Франківського медичного інституту, закінчив лікувальний факультет в 1985р. Інтернатура за фахом загальна хірургія (м. Новоград - Волинський Житомирської області ) з 1986р. лікар - хірург в Богородчанському районі, а з 1993 - заступник головного лікаря з медичного обслуговування населення. У 2001р. переведений на посаду заступника головного лікаря з медичного обслуговування населення центральної міської клінічної лікарні м. Івано-Франківська.

Трудову діяльність розпочав завідувачем фельдшерсько-акушерським пунктом у Рожнятівському районі після закінчення Коломийського медичного училища в 1976р. Закінчивши навчання в інтернатурі за фахом загальна хірургія (м. Новоград - Волинський Житомирської області ) з 1986р. працював лікарем - хірургом в Богородчанському районі, а з 1993 - заступником головного лікаря з медичного обслуговування населення.

У 2001р. переведений на посаду заступника головного лікаря з медичного обслуговування населення центральної міської клінічної лікарні м.Івано-Франківська.

Відгуки про лікаря Вовчук Володимир Миколайович

У нас поки немає відгуків до цього лікаря. Але ви можете їх додати.

Додати відгук