Медичний порталЛікаріКременчукЕндокринологВоробйов Леонід Володимирович
Воробйов Леонід Володимирович

Воробйов Леонід Володимирович

Ендокринолог

Медичний центр "Віком"
Полтавська область, Кременчук
Медичний центр "Віком", вул. Першотравнева, 43А
Стаж роботи:
42 роки
+38 (05366) 2-90-37
+38 (05366) 2-51-63
Сховати карту

Про лікаря

Основне мою увагу і практичний досвід в ендокринології зосереджені на патології щитоподібної залози. Спеціальність за ендокринології отримував у Київському НДІ ендокринології .

Склалася роками практика роботи лікаря ендокринолога дозволяє йому лише просте супровід відбулася патології щитовидної залози і що виражається переважно в корекції тиреоїдного статусу. Надій на одужання у пацієнта при такій практиці , практично немає. При вузлових формах зоба ендокринолог певні надії покладає на хірурга . Однак хірург , видаляючи локальні проблеми щитовидної залози , не дає гарантії , що через якийсь проміжок часу в частині щитовидної залози знову не виникнуть які ті ж проблеми. На практиці так і трапляється. Уявне благополуччя після операції , без усунення справжніх причин розвитку патології , змінюється повторними вузлами в щитовидній залозі.

За наявності патології щитовидної залози необхідно розуміти , що в своїй більшості її проблеми сформовані іншими причинами. А цими причинами можуть бути патологія мозкового кровотоку , патологія жовчовивідної системи , патологія шлунково - кишкового тракту , патологія хребетного стовпа , патологія жіночих статевих органів , патологія імунної системи , патологія шийного відділу хребта , дефіцит певних мікроелементів у т. ч. і йоду , і т . д.

Практика надання допомоги тільки в нормалізації гормонального статусу та корекції вмісту йоду з ігноруванням причин розвитку хвороби, що не усуненням їх патологічного впливу на щитовидну залозу , закладає тим самим основи збереження та прогресування патологічного процесу в щитовидній залозі.

Сьогодні з'явилися нові організаційні підходи в допомозі хворому , нові можливості , нові методики лікування , нове лікувальне устаткування дають можливість розкрити таємні причини хвороби щитовидної залози і вийти на справжнє , а не уявне поліпшення здоров'я , одужання.

Власне пошук всіх причин призводять до патології щитовидної залози , їх усунення з використанням усіх нових методів діагностики та лікування і складає основу ендокринологічної допомоги при захворюванні щитовидної залози проводяться в нашому центрі

Відгуки про лікаря Воробйов Леонід Володимирович

У нас поки немає відгуків до цього лікаря. Але ви можете їх додати.

Додати відгук

Інші лікарі цього профілю