Медичний порталЛікаріПолтаваСтоматологСкрипников Петро Миколайович
Скрипников Петро Миколайович

Скрипников Петро Миколайович

Стоматолог

Обласна клінічна стоматологічна поліклініка
Полтавська область, Полтава
вул. Комсомольська, 50
Сховати карту

Про лікаря

Лікар-стоматолог.Доктор медичних наук.

 

У 1995 році закінчив з відзнакою Українську медичну стоматологічну академію.

Працює на кафедрі з 1997 року. У 1997 захистив кандидатську дисертацію за темою: «Гістотопографія та морфогенез структур жувальної поверхні молярів людини».

У 2003 році пройшов захист докторської дисертації за темою: «Розвиток і структурно-функціональні особливості емалі зубів людини».

 

Його наукові досягнення у цій області явились основою для створення першої в академії антропологічної лабораторії, керівником якої він став.

У 2003 році обраний на посаду завідувача кафедри.

У 2005 році йому присвоєне вчене звання – професор.

Петро Миколайович має 217 наукових праць, 12 патентів, співавтор 4-х підручників, 12 навчально-методичних посібників.Під керівництвом Скрипникова П.М. захищені 8 кандидатських дисертацій, підготовлено 13 магістрів, 19 клінічних ординаторів.

Свою професійну майстерність удосконалював у Німеччині, Франції, стажувався на кафедрі післядипломної освіти Лондонського стоматологічного інституту в Англії.

У 2004 нагороджений відзнакою «Відмінник освіти України».

У 2007 р. одержав грамоту Полтавського ЦНТЕІ за активну винахідницьку та раціоналізаторську роботу, впровадження об’єктів інтелектуальної власності в галузі медицини.Має грамоту МОЗ України за плідну науково-методичну роботу і вагомий внесок у наукові досягнення.

Член спеціалізованої вченої ради ВДНЗУ «УМСА» по захисту кандидатських та докторських дисертацій за фахом «Стоматологія», член координаційної ради АСУ, голова АСУ Полтавської області.

 

На даний момент займає посаду головного лікаря обласної стоматологічної поліклініки.

Відгуки про лікаря Скрипников Петро Миколайович

У нас поки немає відгуків до цього лікаря. Але ви можете їх додати.

Додати відгук