Медичний порталЛікаріЛуцькХірургРоманів Ігор Богданович
Романів Ігор Богданович

Романів Ігор Богданович

Хірург

Міська клінічна лікарня
Волинська, Луцьк
пр-т Відродження, 13
+38(0332)25-37-11
+38(0332)25-12-01
Сховати карту

Про лікаря

Лікар-хірург першої кваліфікаційної категорії.

 

Кандидат медичних наук.Фахівець, що займається діагностикою і лікуванням захворювань, що вимагають оперативного лікування.

 

На даний момент працює викладачем хірургії Луцької філії Медичного коледжу "Монада"та у відділенні загальної хірургії Луцької міської клінічної лікарні.

У відділенні виконуються операції на шлунку та 12-ти палій кишці, на печінці, жовчному міхурі, печінкових протоках, підшлунковій залозі, судинах, органах грудної клітки, кістково-м'язевій системі, шкірі, підшкірній клітковині.

Впроваджено лазерну коагуляцію при варикозній хворобі та інших захворюваннях (проктологічна група, доброякісні утвори, гнійна хірургія); УФО-опромінювач (проктологічна група, гнійна хірургія). Широко проводиться алогерніопластика з допомогою синтетичних протезів на сучасному рівні. На базі відділення функціонує міський центр ендокринної хірургії. Проводяться діагностичні пункції утворів щитоподібної залози, склерозування, виконуються тіреоїдектомії. Освоєно екстрафасціальну тіреоїдектомію з візуалізацією поворотних гортанних нервів та прищитоподібних залоз. Запроваджено в практику надсучасний метод лікування геморою – трансанальну гемороїдальну деартеріалізацію

Відгуки про лікаря Романів Ігор Богданович

У нас поки немає відгуків до цього лікаря. Але ви можете їх додати.

Додати відгук