Медичний порталЛікаріДніпропетровськМамологПотоцький Юрій Дмитрович
Потоцький Юрій Дмитрович

Потоцький Юрій Дмитрович

Мамолог Онколог

Клініка сімейної медицини
Дніпропетровська область, Дніпропетровськ
Клініка сімейної медицини, вул. Горького, 16
+38 (0562) 310-310
Сховати карту

Про лікаря

Лікар-мамолог. Заслужений лікар України.

Юрій Дмитрович Потоцький У 1984 р. закінчив Запорізький медичний інститут за спеціальністю "Лікувальна справа".

Протягом 1990-1992 рр. навчався в клінічній ординатурі на кафедрі онкології Дніпропетровської медичної академії за спеціальністю "Онкохірургія". Після закінчення клінічної ординатури за державним розподілом був призначений асистентом кафедри онкології Дніпропетровської медичної академії. Під час роботи на кафедрі вдало поєднував педагогічну діяльність з науковою діяльністю та лікувальною роботою. Результатом такої праці стала захист у 1996 р. кандидатської дисертації (спеціальність "Онкологія").

Є автором більше п'ятдесяти друкованих наукових праць, співавтором чотирьох підручників. Брав участь у I-V з'їздах онкологів країн СНД, де виступив з доповідями на актуальні питання сучасної онкології. Був учасником багатьох національних і міжнародних онкологічних конференцій і з'їздів.

У 1996 р. атестований на вищу кваліфікаційну категорію лікаря-онкохірурга. З 2008 р. Юрій Дмитрович Потоцький працює на посаді завідувача обласного маммологичного центру обласного клінічного онкологічного диспансеру. Консультує пацієнтів у Клініці Сімейної Медицини при патології молочної залози. За час роботи зарекомендував себе висококваліфікованим спеціалістом, вмілим керівником, досконало знає онкологію і володіє сучасними методиками комбінованого та комплексного лікування злоякісних новоутворень. Ю.Д. Потоцький - компетентний у питаннях ефективної профілактики та ранньої діагностики злоякісних пухлин та інших патологічних станів грудної залози. виконує всі обсяги оперативних втручань при патології грудної залози. Бере участь у національній акції "Один день пішки проти раку".

Є консультантом проекту "Рак - не вирок". Його надзвичайна людяність, уважність і тактовність по відношенню до пацієнтів вселяє віру у оптимістичний прогноз лікування, значимість медицини в цілому і повністю підтверджує вислів польського лікаря Антонія Кемпинського "У медицині самим головним ліками є лікар".

Відгуки про лікаря Потоцький Юрій Дмитрович

До цього лікаря, коментарі поки тільки на Російській мові.
Переглянути коментарі Російською мовою

Додати відгук