Медичний порталЛікаріЛьвівОртопед-травматологПідлісецький Теофіл Миронович
Підлісецький Теофіл Миронович

Підлісецький Теофіл Миронович

Ортопед-травматолог

Науково-медичний центр Святої Параскеви
Львівська область, Львів
Науково-медичний центр Святої Параскеви, вул. Заводська, 7
+38 (032) 295-40-00
+38 (067) 295-40-00
office@medcenter.lviv.ua
Сховати карту

Про лікаря

  •  заслужений лікар України, вища категорія з ортопедії-травматології.

У 1972 році закінчив Івано-Франківський  державний медичний інститут. З 1973 по 1993 рр. працював дитячим ортопедом-травматологом в Обласній дитячій клінічній лікарні (ОХМАТДИТ) і в Дитячій спеціалізованій лікарні.

У 1993 р. на базі госпіталю інвалідів війни та репресованих ім. Ю. Липи організував артрологічний центр, у якому лікуються хворі з патологією суглобів і хребта, і очолював  його до 2013 року.

Проходив стажування в Польщі, Австрії, Німеччині і США. Учасник міжнародних конференцій, з’їдів, навчань і тричі організатор міжнародних конференцїй з ендопротизування у м. Львів.

Відгуки про лікаря Підлісецький Теофіл Миронович

Яна

18.03.2017 в 18:56

Була у нього на прийомі в Параскеви. Враження жахливі. За прийом заплатила 300 чи 400 грн (не пам\"ятаю точно), а таке враження було, що я йому своїм приходом помішала в комп\"ютері сидіти, буркнув \"добрий день\" навіть не дивлячись і так і продовжував деякий час \"спілкування\". Але, думаю, нічого, головне, щоб мій прихід не був марним. Так толком нічого не сказав, хіба-що те, що я і сама в інтернеті могла прочитати. А ще треба було стільки ж часу чекати, поки він заповнить папірчик і надрукує те, що сказав, щоб була видимість роботи з пацієнтом. Потоковий підхід без вникнення в проблему. Неприємні враження.

Додати відгук