Медичний порталЛікаріОдесаПроктологНоско Платон Михайлович
Носко Платон Михайлович

Носко Платон Михайлович

Проктолог Хірург

Одеська область, Одеса
Медичний центр "ОН Клінік Одеса" вул. М. Арнаутська, Б. 56
+38 (0482) 32-88-88

Про лікаря

Лікар-проктолог, хірург. Вища категорія. Провідний спеціаліст з питань малоінвазивної хірургії та проктології. Стаж роботи більше 10 років.
 
Член Європейської асоціації колопроктологів, Російської асоціації хірургів-колопроктологів і гастроентерологів. Делегат республіканських і міжнародних конференцій та конгресів хірургів і проктологів.
 
Особистий досвід: щорічно більше 400 операцій і малоінвазивних втручань в проктології та хірургії.
Пріоритетні напрямки лікувальної діяльності: діагностика та лікування захворювань товстої, прямої кишки, промежини; реконструктивні операції при складних ректовагінальное свищах прямої кишки і калових нетриманні; лікування запальних захворювань кишечника; безопераційне та хірургічне лікування геморою, анальних тріщин c використанням апарату електричного зварювання живих м'яких тканин і радіохвильового апарату «Surgitron»; латексне лігування, дезартерізація, в тому числі з ліфтингом і мукопексіей; апаратна циркулярна слизисто-подслизистая резекція (операція Лонго); операції при кістах куприка і параректальних свищах; лапароскопічні операції при ЖКХ, гострому апендициті і грижах живота; операції з надання екстреної медичної допомоги при раку товстої кишки, ускладненому кишкової непрохідністю і перитонітом.
Автор 12 наукових робіт, 1 патенту України та 1 монографії. Співавтор низки наукових публікацій по "Впровадженню електричного зварювання живих м'яких тканин ім. Є.О.Патона при виконанні оперативних втручань в різних областях хірургії та проктології".
З 2010 р - учасник міжнародних хірургічних інтернет-конференцій.

Відгуки про лікаря Носко Платон Михайлович

До цього лікаря, коментарі поки тільки на Російській мові.
Переглянути коментарі Російською мовою

Додати відгук

кращі лікарі на порталі