Медичний порталЛікаріДонецькОфтальмолог (окуліст)Могилевський Сергій Юрійович
Могилевський Сергій Юрійович

Могилевський Сергій Юрійович

Офтальмолог (окуліст) Хірург

Офтальмологічна клініка "Лазер Плюс"
Донецька область, Донецьк
Офтальмологічна клініка "Лазер Плюс", пр. Ілліча, 14
Стаж роботи:
30 років
+38 (062) 385-88-88
support@laserplus.com.ua
Сховати карту

Про лікаря

Головний лікар мережі "ЛАЗЕР Плюс", лікар вищої категорії, доктор медичних наук, професор.

С.Ю.  Могилевський  народився в 1962 році. У 1985 році закінчив з відзнакою ІІ лікувальний факультет Донецького державного медичного інституту зі спеціальності лікувальна справа. В 1985-1986 роках навчався в інтернатурі зі спеціальності "офтальмологія" на базі обласної клінічної лікарні ім. Калініна.

У 1986 році працював лікарем-офтальмологом в міській лікарні № 6 м. Донецька. З 1986 року по 1989 рік працював лікарем-офтальмологом міської лікарні № 19 м. Донецька. У 1989-1990 роках працював лікарем-ординатором відділення мікрохірургії ока ОКЛ ім. Калініна. З листопада 1990 року працював асистентом кафедри очних хвороб Донецького державного медичного інституту.

У 1993 році захистив кандидатську дисертацію. З 1998 року – доцент кафедри очних хвороб. З 1995 року працює за сумісництвом завідуючим відділенням мікрохірургії ока Донецького обласного клінічного територіального медичного об’єднання.

С.Ю Могилевський - автор 157 наукових робіт, 1 винаходу, 5 патентів України. Постійно бере участь у написанні та виданні навчально-методичних посібників, тестів тощо.

С.Ю. Могилевський – грамотний спеціаліст, що постійно підвищує свій професійний рівень. Володіє всіма сучасними методами діагностики і лікування очних хвороб. Могилевський має вищу кваліфікаційну категорію. Постійно бере участь в клінічних конференціях. Керує лікарями-інтернами.

Відгуки про лікаря Могилевський Сергій Юрійович

У нас поки немає відгуків до цього лікаря. Але ви можете їх додати.

Додати відгук